Dodaj do ulubionych

Koperta w Motoroli E365

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 21:00
Witam.
Mam problem zwiazany z koperta która wyświetla sie między aktywną linia a
symbolem dzwonka.Tak jakbym dostał sms'a albo mms'a tylko że ta koperta nie
chce zniknąć.W skrzynce odbiorczej nie mam żadnych nowych wiadomości.Odrzucam
możliwość zapełnienia skrzynki bo ją czyściłem i mam w sumie 6 sms'ow.
Nie wiem czy to jest istotne ale telefon kupiłem w erze, potem przenioslem sie
do ideii zdejmuąc simlocka.Prosze o pomoc.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: barracuda7110 Re: Koperta w Motoroli E365 IP: *.dsl.telepac.pt 17.02.05, 21:56
      Było o tym ze sto razy na forum. Masz najprawdopodobniej jakiś alert wap.
      • Gość: Suchy Re: Koperta w Motoroli E365 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 10:26
        Ze sto razy to może i było ale to o odbieraniu aplikacji z WAP'u i to jest
        zupełnie inaczej zaznaczane w tym telefonie.Widać kolega nie qma o co biega...:/
    • Gość: fdfdf Re: Koperta w Motoroli E365 IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 18.02.05, 10:56
      Dostales jakas wiadomosc "WAP PUSH" musisz wejsc w przegladarke i
      przetrzymac "0" wtedy pojawi Ci sie ten link co Ci przyszedl i bedziesz mogl go
      usunac.
    • venilia Re: Koperta w Motoroli E365 18.02.05, 12:32
      To bylo tu:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=75&w=18899021
      Mnie pomoglo, kiedy miałam ten sam problem.
      • Gość: Suchy Re: Koperta w Motoroli E365 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 13:28
        Wielkie dzięki za szczerą pomoc ale to właśnie nie jest zielona koperta. Jak
        dostajecie sms'a to wyswietla wam sie koperta po prawej stronie z czerwonym
        paskiem, no a u mnie ta koperta jest bez czerwonego paska. W instrukcji
        (obszernej trzeba przyznać) jest napisane ze jes to wiadomość głosowa.Dobara
        pierwsze skojażenie ze ktoś zostawił mi wiadomość na poczcie hgłosowej tylko że
        ja poczte mam wyłączoną juz hohoho...No ale co tam właczyłem ją potem wyłączyłem
        co oznacza utracenie wiadomosci a koperta jak była tak jest...Jak odczytać
        wiadomość głosową, teraz to jest pytanie tego posta...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka