lucasso55 10.04.05, 00:48 www.ccs-serwis.com.pl --------- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: barracuda7110 Re: www.ccs-serwis.com.pl IP: *.dsl.telepac.pt 10.04.05, 03:20 alkom.krakow.pl/ tutaj masz ceny podane na stronie www. Odpowiedz Link Zgłoś
lucasso55 Re: www.ccs-serwis.com.pl 10.04.05, 10:09 zanm ta strone ktora podales.ta strona ktora ja podalem podobno jest lepsza.i chodzilo mi o wlasnie www.ccs-serwis.com.pl a nie ta twoja. ale dzieki i tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolf Re: www.ccs-serwis.com.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 10:36 NIE POLECAM tego serwisu!!! mialem (nie)przyjemnosc oddac na w/w serwis siemensa st55. Wymienili mi w nim kamere, ktora siadla po miesiacu, a ponad to telefon wrocil do mnie z wylupanymi po bokach kawalkami plastiku (chyba rozpolawiali go "troszeczke" za duzym srubokretem), ze nie wspomne juz, ze ponadrywali mi zawiasy na baterii, ktore po kilku dniach calkowicie odpadly :/ Na moje maile serwis oczywiscie nie odpowiedzial :| Profesjonalisci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Z dala od nich! CSS TO PARTACZE!!! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 10.04.05, 20:53 Chyba z sześć razy mi ericssona „naprawiali”. Chyba ze trzy razy wymieniali i ciągle źle działał! Po podłączaniu ładowarki dioda się nie świeciła (zapała się po kilku godzinach albo wcale) i twierdzili, że tak jest OK. PARTACZE. Koniecznie szukaj innego serwisu! Odpowiedz Link Zgłoś
lucasso55 Re: Z dala od nich! CSS TO PARTACZE!!! 11.04.05, 12:15 tylko ze ja zamierzam kupic telfon nowke sztuke nie smigana:) za samsunga x450 chca 529zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asa Re: Z dala od nich! CSS TO PARTACZE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 14:32 css juz nei naprawia na szczescie ericssonów Odpowiedz Link Zgłoś