Gość: Maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 22:48 Jakie macie zdanie o tym telefonie? Do tej pory używałam SE t610,ale chciałabym coś zmienić :-) Może moglibyście coś polecić? Proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blq I jakie ja moge miec zdanie o tym telefonie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 01:41 oczywiście, negatywne. Po pierwsze beznadziejny wyświetlacz i 4096 kolorów. Jak w jakimś totalnym low-endzie. Polifonia jeszcze gorsza, 4-kanałowe pierdzenie. Porażka. Po drugie - prościutki, naprawde prościutki telefon, po prostu 3100 z inną obudową. A cena wyższa, niewiadomo dlaczego. Nie ma sensu postępować w myśl zasady "zamienił stryjek...", jak chcesz sobie zmienić fona (w sumie jest to dobry okres, by właśnie starzejący się SEt610 zmienić na coś nowszego) polecam: T630 (nowocześniejszy, a przy sprzedaży obecnego modelu i kupnie tego właśnie, dopłacisz około 100zł. Czyli się opłaca!) K500i (to jeszcze bardziej elegancki telefonik, co prawda bez blutootha, ale za to z javą 3D) - to wydatek rzędu 200zł przy sprzedaży swojego SE. k300i (również bez bluetootha, ale bardzo nowoczesne rozwiązania w nim zastosowano) - sprzedasz, kupisz, dołożysz najwyżej 150zł. Myślę, że powinnaś zostać wierna SonyEricssonowi, a od Nokii trzymaj się z daleka. No chyba, ze chcesz wydac na telefon 1000zł lub więcej. Wtedy jedną czy dwie nokie mogę polecić. W telefonach masowych nie ma tam nic ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KT05 Re: I jakie ja moge miec zdanie o tym telefonie? IP: *.pronet.lublin.pl 17.05.05, 09:04 > Nie ma sensu postępować w myśl zasady "zamienił stryjek...", jak chcesz sobie > zmienić fona (w sumie jest to dobry okres, by właśnie starzejący się SEt610 > zmienić na coś nowszego) polecam: No nie, niedawno stosunkowo kupiłem sobie T610 i już się dowiaduję, że jest starzejący się ;) A tak swoją drogą to to popularny telefon jest jak widzę. T230/T290 też. Nokii jakoś mało oglądam ostatnio. Sukces? :) > T630 (nowocześniejszy, a przy sprzedaży obecnego modelu i kupnie tego właśnie, > dopłacisz około 100zł. Czyli się opłaca!) Szczerze mówiąc nie widzę sensu. Dla lepszego nieco wyświetlacza, sztucznie ulepszanego aparatu i nowej (IMO brzydszej) obudowy? Niee :) Ja bym dodał jeszcze K700i. Może i trzeba by było nieco więcej dopłacić, ale telefon to chyba godny następca T610. Z Bluetoothem, odtwarzaczem MP3 i takimi tam funkcjami. Ewentualnie zawsze zostaje czekać na nadchodzącego T650 :) A blq ma rację - jeżeli się przyzwyczaiłaś do SonyEricssona, to zmiana na Nokię nie wchodzi w grę. Nokie są okropne w obsłudze (po przejściu z SE), a w klasie średniej nie oferują niczego ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś