Gość: massom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:50 Witam, pytanieczy jest jakas przegladarka plikow HTML na telefony z symbianem?? Chodzi mo N9210i. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
massom Re: Telefony z symbianem 17.05.05, 19:51 Chodzi mi oczywiscie o przeglądarke taką, żeby można było offlinowe pliki ogladać, sciagniete z PC. Odpowiedz Link Zgłoś
blq Re: Telefony z symbianem 18.05.05, 01:22 www.chip.pl/arts/archiwum/n/printversion/printversion_102994.html www.era.pl/index.php/id=230_opera/zone=-1/section=korp miłej lektury... Odpowiedz Link Zgłoś
massom Re: Telefony z symbianem 18.05.05, 10:01 Dzieki bardzo, ale gdy wgralem opere (a zrobilem to pare dni temu) to przestaly mi dzialac inne aplikacje. A myslalem ze moze jest jakis program *.sis ktory bylby mniej zawodny. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq Re: Telefony z symbianem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 18:33 Wiesz, generalnie nie zajmuje sie telefonami z symbianem. Pytalem sie brata - wie tyle, ze są przeglądarki html, ale nie wie, czy to Opera, czy coś innego. Ja w naszym zbiorze programow symbianowych natrafilem na coś takiego jak "WebViever", niestety są to tylko puste katalogi (ściągany był spakowany wielki plik i tam pełno bajzlu jest); przypuszczam jednak ze cos takiego istnieje - poszukaj. znalazlem za to program do obsługi plikow *.pdf :) pozdrawiam, blq Odpowiedz Link Zgłoś