Dodaj do ulubionych

Jak wyłączyć pocztę HEYAH

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 11:02
Witam, czy może ktoś wie jak wyłaczyć pocztę w HEYAH. pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: 3d Re: Jak wyłączyć pocztę HEYAH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 12:34
      To niewiarygodne, ale jest taka strona: www.heyah.pl
      Pisza tam takie nieslychane rzeczy:
      "Korzystaj z samoobsługi na stronie selfcare.heyah.pl
      Tutaj, w opcji poczta głosowa możesz bezpłatnie włączyć/wyłączyć Twoją
      automatyczną sekretarkę, zaznacz odpowiednie pole i zapisz zmiany. Po chwili
      dostaniesz SMS-a z potwierdzeniem włączenia usługi.

Możesz też zadzwonić wprost do nas - w Biurze Obsługi Użytkownika
      włączymy/wyłączymy pocztę za Ciebie. Koszt połączenia 1 zł za minutę brutto."

Kto by pomyslal, ze mozna najpierw poszukac informacji na stronie operatora???

• Gość: polo Re: Jak wyłączyć pocztę HEYAH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 16:43
        może i niewiarygodne ale opcje podane na stronie HEYAH nie działają
        • adi_c1 Re: Jak wyłączyć pocztę HEYAH 27.05.05, 20:08
          ja miałem heyah ale zakosili mi tel. i naprawdę self care działa! Więc nie
          ściemniaj
    • Gość: adam99 stronę heyah robił jakiś półgłowek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 21:10
      wchodzimy tu www.heyah.pl/index.php?pageid=277 i widzimy jak aktywować
      pocztę głosową, jak sprawdzić jej status itp. a gdzie jest jak ją
      zdeaktywować ? NIE MA !! Może ta informacja jest tajna ? Bo kod na deaktywację
      istnieje:
      Deaktywacja Poczty głosowej: *110*2#
      • Gość: h2o_hcv Re: stronę heyah robił jakiś półgłowek IP: 83.17.* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 12:20
        tak tylko ze jak wpisuje *110*2# to pojawia sie: niepoprawny format kodu

a co do strony heyah to przy tej opcji, jest: tylko do odczytu i poprzez strone
        nie da sie wylaczyc, czyzby zostawal tylko BOK ??
        • Gość: adam99 Re: stronę heyah robił jakiś półgłowek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 15:44
          Jak udało ci się odkopać wątek sprzed 2 miesięcy ? Pewnie coś kombinowali i ten
          kod zablokowali, ale przez wiele m-cy ten kod skutecznie działał. Spróbuj
          wyłączyć wszystkie przekierowania
          Wyłączenie przekierowań ##002#
          • Gość: aga Re: stronę heyah robił jakiś półgłowek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.05, 16:22
            czy to zadziała?? a jeśli tak to co mam dalej robić??czy wpisać kod *110*2#??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka