Gość: polo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 11:02 Witam, czy może ktoś wie jak wyłaczyć pocztę w HEYAH. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 3d Re: Jak wyłączyć pocztę HEYAH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 12:34 To niewiarygodne, ale jest taka strona: www.heyah.pl Pisza tam takie nieslychane rzeczy: "Korzystaj z samoobsługi na stronie selfcare.heyah.pl Tutaj, w opcji poczta głosowa możesz bezpłatnie włączyć/wyłączyć Twoją automatyczną sekretarkę, zaznacz odpowiednie pole i zapisz zmiany. Po chwili dostaniesz SMS-a z potwierdzeniem włączenia usługi. Możesz też zadzwonić wprost do nas - w Biurze Obsługi Użytkownika włączymy/wyłączymy pocztę za Ciebie. Koszt połączenia 1 zł za minutę brutto." Kto by pomyslal, ze mozna najpierw poszukac informacji na stronie operatora??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo Re: Jak wyłączyć pocztę HEYAH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 16:43 może i niewiarygodne ale opcje podane na stronie HEYAH nie działają Odpowiedz Link Zgłoś
adi_c1 Re: Jak wyłączyć pocztę HEYAH 27.05.05, 20:08 ja miałem heyah ale zakosili mi tel. i naprawdę self care działa! Więc nie ściemniaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam99 stronę heyah robił jakiś półgłowek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 21:10 wchodzimy tu www.heyah.pl/index.php?pageid=277 i widzimy jak aktywować pocztę głosową, jak sprawdzić jej status itp. a gdzie jest jak ją zdeaktywować ? NIE MA !! Może ta informacja jest tajna ? Bo kod na deaktywację istnieje: Deaktywacja Poczty głosowej: *110*2# Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h2o_hcv Re: stronę heyah robił jakiś półgłowek IP: 83.17.* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 12:20 tak tylko ze jak wpisuje *110*2# to pojawia sie: niepoprawny format kodu a co do strony heyah to przy tej opcji, jest: tylko do odczytu i poprzez strone nie da sie wylaczyc, czyzby zostawal tylko BOK ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam99 Re: stronę heyah robił jakiś półgłowek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 15:44 Jak udało ci się odkopać wątek sprzed 2 miesięcy ? Pewnie coś kombinowali i ten kod zablokowali, ale przez wiele m-cy ten kod skutecznie działał. Spróbuj wyłączyć wszystkie przekierowania Wyłączenie przekierowań ##002# Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: stronę heyah robił jakiś półgłowek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.05, 16:22 czy to zadziała?? a jeśli tak to co mam dalej robić??czy wpisać kod *110*2#?? Odpowiedz Link Zgłoś