sigielki 14.06.05, 09:08 Taki problem: Siemens cx65 czy Sagem myx-5-2 jakieś opinie, wnioski ..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: use Re: cx65 czy Myx-5-2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 10:14 zgecydowanie sagem. 1. Lepsza bateria i stabilniejszy soft. 2. Zdjęcia o wiele lepsze (sagem robi jedne z najlepszych fotek z dostępnych na rymku telefonów - pomijam te z matrycą 1,3 Mpix i więcej). 3. Prawie całkowite zarządanie telefonem z kompa (najlepiej via IrDA). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sigielki Re: cx65 czy Myx-5-2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 10:36 dzięki bardziej myslałem o sagemie i już się prawie zdecydowałem Ale co powiesz na to,że siemens ma większy wyswietlacz, robi filmiki i dużo więcej pamięci coś za coś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: cx65 czy Myx-5-2 IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 14.06.05, 11:39 tez mialem taki dylemat i wybralem cx65 sagem ma beznadziejne menu Odpowiedz Link Zgłoś
dario05 Re: cx65 czy Myx-5-2 14.06.05, 12:16 Kupiłem żonie cx-a i mam święty spokój. Żona zadolona. Filmiki to tylko 30s, ale jakość niezła. Wyświetlacz robi wrażenie swoją wielkośćcią. Dyktafon ok. 2 godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
pptaku Re: cx65 czy Myx-5-2 16.06.05, 16:51 witam. mam cx65 od lutego, i jestem naprawde zadowolony. co do jakosci fotek i filmików to mozna dyskutowac.co do pamieci, ja wywaliłem z niego prawie wszystkie zbedne rzeczy i mam do dyspozycji prawie 8Mb. Jesli chodzi o zarządzanie telefonem to robie to poprzez kabelek usb(całe 12zlotych) i naprawde jest to pełna kontrola.(smski mmski i inne takie tam)komputer widzi telefon poprostu jako nastepny napęd (dysk) i tak też nim zarzadza.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś