Dodaj do ulubionych

Motorola V500 , Simens S65, czy Nokia 2230

IP: *.elblag.dialog.net.pl 27.06.05, 13:19
Hejka
Tak sie zastanawiam, ktory z tych telefonow wybrac. Teraz mam Sagema z klapka
i troche mi sie ostatnio wyswietlacz psuje. Stad moje pytanie: czy telefony
lamane, typu Motorola sa dobrej jakosci, czy za "chwile" bede miala dwa
szwankujace? Szczerze mowiac, dobrze mi sie z niego rozmawia, dlatego jestem
za nim, ale czy nie jest psujka?? A co sadzicie o Simensie S65 i Nokii?
Obserwuj wątek
    • Gość: blq pewnie chodzilo o 6230? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 13:50
      no więc tak: Motorola jest bez wątpienia najtańszym z trójki wymienionych, jest
      też najstarszym telefonem. Ale wcale nie najgorszym.

Jak dla mnie urąga Siemens, który niewiele się różni od swoich tańszych
      odpowiedników serii 65. Na dodatek ma karty pamięci a nie ma mp3, co jest
      idiotyzmem jakimś. Jest to telefon niepewny i sporo za drogi jak na możliwości.
      Z kolei Nokia ma malutki wyświetlaczyk i też jest sporo za droga w stosunku do
      tego co potrafi. A jej mp3 odgrywane są w mono (to też idiotyzm).

Motorola v500 jest bardzo dobrym i bezawaryjnym telefonem. Jest to praktycznie
      ten sam telefon, co np Motorola v3, tyle że w większej i bardziej zwyczajnej
      obudowie. A możliwości (także upgrade'u do v600) całkiem spore. Polecam jak
      najbardziej, zwłaszcza dla osób lubiących telefony łamane.
      • aniaostapiuk Re: pewnie chodzilo o 6230? 27.06.05, 14:34
        dzieki serdeczne za info. A moze polecisz jakis jeszcze telefonik, spoza
        wymienionej przeze mnie listy?
      • aniaostapiuk kurcze, chodzilo mi o 2600 27.06.05, 14:37
        • Gość: blq Re: kurcze, chodzilo mi o 2600 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 14:50
          2600... cóż... dam Ci moje oceny wszystkich trzech telefonów w skali 1-100.

Motorola v500 - 75 punktów
          Siemens S65 - 45 punktów
          Nokia 2600 - 10 punktów.

To tyle w kwestii oceny Nokii 2600...

Z innych telefonów... na pewno łamane LG nie są złe, podobnie jak Samsungi - ale
          ze wszystkich telefonów "z klapką" najlepsze są bez wątpienia Motorole. W
          sensownym przedziale cenowym mieszczą się modele v300, v500, oraz różnie
          "pochodne" v500, tj v525, v547, v550 itp.

taki v220 ze względu na mniejszy wyświetlacz to już klasa niższa. natomiast v300
          różni się od v500 praktycznie jedynie obudową i brakiem bluetootha - jest przez
          to o jakieś 100-150zł tańszy.

jeśli lubisz telefony łamane to v300-v550 są dla Ciebie najlepszym rozwiązaniem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka