Dodaj do ulubionych

Sim+ problem. Brak pomocy w FAQ

IP: *.chello.pl 27.08.05, 10:12
Nie wiem zupelnie co sie stalo, problem nie podchodzi pod zadne z zagadnien omowiony w FAQ Sim+a. Mianowicie limit polaczen zostal wykorzystany do 0, chcialam naladowac konto - na 1-2-3 nie dziala (pol. nie moze byc zrealizowane), 5555 nie chodzi (pol. niedostepne). Zgodnie z sugestia z FAQ zresetowalam tel. (sposob na 5555 gdy limit=0) i to samo. W koncu po wielu probach tel. doladowalam z telefonu domowego, konto zasilone kwota 50 zl, wszystko ladnie sie wyswietla, mesy dochodza, telefony tez, ale z polaczeniami to samo - pol. niedostepne. SMSy tez nie wychodza. Telefon byl zresetowany po doladowaniu konta, probowalam takze na innym aparacie, wiec problem lezy w SIMie. Co jest grane?
Obserwuj wątek
    • speedone Re: Sim+ problem. Brak pomocy w FAQ 27.08.05, 11:35
      simplus i wszystko jasne :D wybacz ale to takie gowno jest kiedys doladowalem
      za 50 a przybylo mi z 12 zl dzwonie do boku a oni mowia ze bylo nagadane nad
      lomit taaaaaa niebylo bo scialo mi za sms w tedy noi prawei 4 dychy mozna na
      limit gadac ???/

pozdro
      • Gość: Damineq Re: Sim+ problem. Brak pomocy w FAQ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 15:53
        Simplus...jestem tego samego zdania jak Speedone. Doładowałem 30tką i miałem 22
        zeta...czyli niby było -8zł na koncie? Simplus sie ośmiesza z tym swoim sposobem
        pokazywania limitu i doładowywaniem.
        • Gość: m Re: Sim+ problem. Brak pomocy w FAQ IP: *.chello.pl 29.08.05, 13:05
          Ale problem jest zupelnie innego typu - doladowalo jak nalezy i jak sie okazalo - problem nie lezal w doladowaniu! Ja Sim+a nie mam, tylko moja siostra ktora doladowanie zwala zawsze na mnie :P A sama mam POPa i zeby byl idealny nie powiem... Do wszystkiego mozna sie przyczepic tylko po co?
          • Gość: joasia_23 Re: Sim+ problem. Brak pomocy w FAQ IP: *.nat.ino.tvknet.pl 29.08.05, 15:02
            Nie prościej wybrać się do salonu Plusa ???
            • pi-otr Re: Sim+ problem. Brak pomocy w FAQ 29.08.05, 19:08
              trzba było nie gadać ponad limit to by problemu nie było. ja mam sim+ i uważam
              że to najlepszy pre paid. wyłącz limit wyświetlany i przejdź na opcję
              aktualizacji po każdym wykonanym połączeniu informacja na stronie sim+.
              (rewelka za każdym razem dostajesz informację ile cię rozmowa kosztowała).
              dot. opcji z wyświetlanym limitem.
              jeżeli w skrzynce masz więcej niż 8 odebranych smsów (w zalezności do karty) to
              w opcji z wyświetlanym limitem konto ci się nie z aktualizuje. bo każda
              aktualizacja smsem przychodzi na kartę i nie ma znaczenia że telefon może
              przechować nawet i 100 smsów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka