Gość: :) IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 28.08.05, 13:01 Dostalam dzis niekompletna wiadomosc, co ciekawe nie wyswietlil mi sie numer nadawcy. Na komie wyswietla mi sie przy niej cos takiego '63 wks'. O co z tym chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blq "lama" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.05, 16:04 no faktycznie "lama" z Ciebie, bo informując nas o swym przedziwnym wydarzeniu, powinnas podac też markę i model swojego telefonu. pozdr, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: "lama" IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 28.08.05, 20:55 heh, no nie wiedziałam, że to ma znaczenie. Sagem MyX-1 (jeszcze :/) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq Re: "lama" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.05, 22:09 to czasem może mieć znaczenie. np Motorole często gubią sms-y (lub ich fragmenty) od innych Motoroli. W sumie to mogłem jeszcze zapytać o sieć, w której masz telefon (może to jakaś wiadomość z internetu, z bramki sms?) prawde mowiac nie wiem, co to takiego. i nei jest to raczej jakis typowy problem sagema, predzej jakis zart internetowy, lub jednorazowe zdarzenie, jedno z tych niewytlumaczalnych :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: "lama" IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 29.08.05, 07:49 Jestem w Plusie. Zdarzało się parę razy dostać niekompletnego smsa, ale żeby bez nadawcy? No nic, w każdym bądź razie dzięki za zainteresowanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarekdo Re: "lama" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 16:49 czesc. ja mam tak taka i nokie 6170, ostatnio tez dostalem niekompletnego smsa, ale byl to sms przekracający 160 znaków. W sumie to chyba bylo tekstu na 3 razy 160 znaków. Za niecala godzine dostałem reszte smsa o momentu w ktorym sie tamten konczyl. mysle ze to nie wina telefonu tylko problem z siecia. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Lama - całkiem miłe zwierzątko jest ;] IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 30.08.05, 22:12 No ale jak wytłumaczyć brak nadawcy? Bo takie zwykłe niekompletne to się już miewało ;) Zresztą nieistotne, są ważniejsze sprawy niż głupi sms :) Odpowiedz Link Zgłoś