Dodaj do ulubionych

Gadu-Gadu w komorce?

IP: *.t6.ds.pwr.wroc.pl 02.11.05, 19:48
witam
mam Sony Ericssona T630, chcialbym skorzystac z GG przez komorke, gadu-
gadu.pl oferuje taka opcje tylko ze na abonament, ale slyszalem o bezplatnych
projektach tego typu, slyszeliscie o tym?
Obserwuj wątek
    • Gość: Greg Papla mobile IP: *.acn.waw.pl 03.11.05, 00:12
      instant.papla.pl/text.asp?file=instant_mob.html
    • Gość: kilgor Re: Gadu-Gadu w komorce? IP: *.chello.pl 03.11.05, 03:01
      ja mam jadu gadu ale ono wymaga javy 2.0
      natomiast po jakimś czasie mnie wylogowuje
      i żeby gadać musze płącić za nast pakiet
      500 kb a zutrzyte mam np 13... wrrr
      • Gość: abc Re: Gadu-Gadu w komorce? IP: *.t6.ds.pwr.wroc.pl 03.11.05, 08:42
        a znow od kogos slyszalem ze sie placi jak za polaczenie internetowe, to jak to
        w koncu jest?
        • yavorius Re: Gadu-Gadu w komorce? 03.11.05, 08:46
          No właśnie Kilgor o tym napisał :/ :/
          • Gość: abc Re: Gadu-Gadu w komorce? IP: *.t6.ds.pwr.wroc.pl 03.11.05, 10:37
            zapytalem, bo jeden gosc na jakims portalu o komorkach ze jednak za czas sie
            placi przy uzyciu papli..
            • yavorius Re: Gadu-Gadu w komorce? 03.11.05, 10:38
              Może płaci się za korzystanie z aplikacji, ale za komunikację z innymi płaci
              się jak za połączenie internetowe...
              • Gość: kilgor Re: Gadu-Gadu w komorce? IP: *.chello.pl 03.11.05, 16:06
                papla i jadu są łączone przez gprs i ) o ile cie cz ęsto nie rozłacza) wychodzi tanio bo np w erze 72 gr za 500 kB a to można przegadać cały dzien chyba :) a oryginalne gg na komórki sie łączy przez wap i z tego co wiem jest droższe
                • Gość: kilgor Re: Gadu-Gadu w komorce? IP: *.chello.pl 04.11.05, 12:23
                  male sprostowanie wychodzi 72 gr * 2
                  bo osobno są liczone dane odbierane i wysyłane
    • Gość: Darkos Re: Gadu-Gadu w komorce? IP: *.eu.org 04.11.05, 17:54
      nie prościej poprostu zadzwonić i taniej i bez stresu to takie proste..........
      • Gość: blitz Re: Gadu-Gadu w komorce? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 08:56
        a jakto jest z tym gprs-em? Jak zacznę sobie coś sciągąć, przerwę i powiedzmy
        za jakiśczas znówi się połącze to płacę 72 gr za każde ściagniete 500kb czy za
        każde połacznie? Jakoś niue kumam tego, a wydaje mi się że liczą wg sposobu
        drugiego...?
        • Gość: kilgor Re: Gadu-Gadu w komorce? IP: *.chello.pl 07.11.05, 10:56
          zapłącisz za każde połączenie. nawet jak będzie cie co chwila rozłączać
          i będziesz ściągal po 100 bajtów to za każdym razem policzą ci 72 gr za
          wysłąne 500 kB i za odebrane 500 kB drugie tyle ( chyba że nie będzie odebranych :) )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka