Gość: abc IP: *.t6.ds.pwr.wroc.pl 02.11.05, 19:48 witam mam Sony Ericssona T630, chcialbym skorzystac z GG przez komorke, gadu- gadu.pl oferuje taka opcje tylko ze na abonament, ale slyszalem o bezplatnych projektach tego typu, slyszeliscie o tym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Greg Papla mobile IP: *.acn.waw.pl 03.11.05, 00:12 instant.papla.pl/text.asp?file=instant_mob.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilgor Re: Gadu-Gadu w komorce? IP: *.chello.pl 03.11.05, 03:01 ja mam jadu gadu ale ono wymaga javy 2.0 natomiast po jakimś czasie mnie wylogowuje i żeby gadać musze płącić za nast pakiet 500 kb a zutrzyte mam np 13... wrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Gadu-Gadu w komorce? IP: *.t6.ds.pwr.wroc.pl 03.11.05, 08:42 a znow od kogos slyszalem ze sie placi jak za polaczenie internetowe, to jak to w koncu jest? Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Gadu-Gadu w komorce? 03.11.05, 08:46 No właśnie Kilgor o tym napisał :/ :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Gadu-Gadu w komorce? IP: *.t6.ds.pwr.wroc.pl 03.11.05, 10:37 zapytalem, bo jeden gosc na jakims portalu o komorkach ze jednak za czas sie placi przy uzyciu papli.. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Gadu-Gadu w komorce? 03.11.05, 10:38 Może płaci się za korzystanie z aplikacji, ale za komunikację z innymi płaci się jak za połączenie internetowe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilgor Re: Gadu-Gadu w komorce? IP: *.chello.pl 03.11.05, 16:06 papla i jadu są łączone przez gprs i ) o ile cie cz ęsto nie rozłacza) wychodzi tanio bo np w erze 72 gr za 500 kB a to można przegadać cały dzien chyba :) a oryginalne gg na komórki sie łączy przez wap i z tego co wiem jest droższe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilgor Re: Gadu-Gadu w komorce? IP: *.chello.pl 04.11.05, 12:23 male sprostowanie wychodzi 72 gr * 2 bo osobno są liczone dane odbierane i wysyłane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darkos Re: Gadu-Gadu w komorce? IP: *.eu.org 04.11.05, 17:54 nie prościej poprostu zadzwonić i taniej i bez stresu to takie proste.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blitz Re: Gadu-Gadu w komorce? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 08:56 a jakto jest z tym gprs-em? Jak zacznę sobie coś sciągąć, przerwę i powiedzmy za jakiśczas znówi się połącze to płacę 72 gr za każde ściagniete 500kb czy za każde połacznie? Jakoś niue kumam tego, a wydaje mi się że liczą wg sposobu drugiego...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilgor Re: Gadu-Gadu w komorce? IP: *.chello.pl 07.11.05, 10:56 zapłącisz za każde połączenie. nawet jak będzie cie co chwila rozłączać i będziesz ściągal po 100 bajtów to za każdym razem policzą ci 72 gr za wysłąne 500 kB i za odebrane 500 kB drugie tyle ( chyba że nie będzie odebranych :) ) Odpowiedz Link Zgłoś