Dodaj do ulubionych

abonament... pomóżcie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 15:51
Witam. Moje pytanie moze wydać sie Wam śmiesznie i nieodpowiednie, ale
cóż.... nie mam kogo o to zapytać
Mam telefon na aobanament. Chciałabym sie Was zapytać,czy jeżeli np.
chciałabym ściagnąc tapetę i jest ona zakładajac za 10zł to zapłacę za
abonament 40 zł + 10 zł za tapetę? czy może jest to jakoś włączane w
abonament?
wczesniej miałam tel. na karte wieć nie było problemów....
Mam nadzięję, że przynajmniej dla niektórych moje pytanie nie wyda sie
śmieszne i mi na nie odpowie...
baardzo dziękujje za każde odpowiedzi (byle nie złosliwe ;-))
Obserwuj wątek
    • Gość: marcin_ktos Re: abonament... pomóżcie IP: *.pronet.lublin.pl 18.11.05, 16:04
      Tak, zapłacisz 40 zł + wszystko dodatkowe.

W abonamencie masz z reguły określoną liczbę darmowych minut/SMS, po jej
      przekroczeniu też za każdy zapłacisz oddzielnie.
      • Gość: joasia_23 Re: abonament... pomóżcie IP: *.ino.tvknet.pl / 213.199.216.* 18.11.05, 16:36
        Bardziej sie opłaca kupić np irde za 30 zł i ściagać wszystko za free.
        • Gość: :) Re: abonament... pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 18:42
          Albo kabelek za 20zł i nie czerpać baterii :P
          • Gość: joasia_23 Re: abonament... pomóżcie IP: *.ino.tvknet.pl / 213.199.216.* 18.11.05, 18:58
            kabelek jest tylko do jednego zazwyczaj modelu. Irda jest uniwersalna. No ale
            jeżeli dla kogoś naładowanie baterii to jakiś problem...
            • Gość: stasio Re: abonament... pomóżcie IP: 62.233.155.* 18.11.05, 20:17
              w Orange masz jako abonament pewna kwote deklarowana, ktora mozesz wykorzystac
              na takiej zasadzie jak np. w popie,czyli np.masz 25 zl i wykorzystujesz tak: 2
              zl na sciagniecie dzwonka, 8 zl na rozmowy, 5 zl na smsy, 5 zl na mmsy, 5 zl na
              roaming
              • barracuda7110 Re: abonament... pomóżcie 18.11.05, 20:47
                Tylko po jaką ch... płacić za dzwonki skoro można je za darmo wgrać przez
                kabel/irdę/bluetooth?
                • Gość: stasio Re: abonament... pomóżcie IP: 62.233.155.* 18.11.05, 21:37
                  ale pytanie bylo o wykorzystanie abonamentu, odpowiedzialem...
                • Gość: baterer Re: abonament... pomóżcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 09:03
                  barracuda7110 napisał:
                  > Tylko po jaką ch... płacić za dzwonki skoro można je za darmo wgrać przez
                  > kabel/irdę/bluetooth?

Barrcauda co TY opowiadasz??! Jak za darmo wgrasz dzwonki przez IRDE z neta??
                  @!! Chyba tylko jak sobie od kumpla przekopiujesz albo wcześneij sciągniesz
                  sobie skąśza darmo na kompa i potem IRDĄ do fona!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka