Dodaj do ulubionych

C75 vs CXT70

IP: *.olsztyn.mm.pl 27.11.05, 08:07
Proszę kogoś kompetentnego o porównanie obu telefonów :)
Jeśli chodzi o funkcje to są bardzo podobne.
Ceny też takie same (w Erze przy abonamencie 20zł kosztują 129zł)
Nie wiem tylko jak jest z dostępnością tego drugiego, bo na stronie Ery
figuruje w drugiej tabeli (MODELE DOSTĘPNE W WYBRANYCH PUNKTACH SPRZEDAŻY).

Już prawie zdecydowałem się na C75, ale teraz to nie wiem, CXT chyba
ładniejszy....

Z góry dzięki za pomoc
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: C75 vs CXT70 IP: *.olsztyn.mm.pl 27.11.05, 09:45
      Na stronie telefon.pasjagsm.pl/Siemens%20C75
      napisali, że c75 nie ma polskiego słownika...to prawda?
    • Gość: Czarny Re: C75 vs CXT70 IP: *.forweb.pl 27.11.05, 11:50
      Bierz c75. Ma o wiele lepszy wyświetlacz i powinien być bardziej dopracowany niż
      poprzednie modele siemensa.
      • Gość: xyz Re: C75 vs CXT70 IP: *.olsztyn.mm.pl 27.11.05, 11:55
        A co z tym słownikiem?
        Jak nie ma polskiego to z T9 będę mógł korzystać tylko np. po angielsku? :)
        • barracuda7110 Re: C75 vs CXT70 27.11.05, 14:55
          Ciężko mi uwierzyć, że ten telefon nie ma polskiego T9. Najlepiej przed zakupem
          sprawdź samemu.
          • Gość: xyz Re: C75 vs CXT70 IP: *.olsztyn.mm.pl 27.11.05, 15:04
            Może ktoś z forumowiczów posiada ten telefon? Albo ma pewne informacje na ten
            temat?
            • Gość: xyz Re: C75 vs CXT70 IP: *.olsztyn.mm.pl 28.11.05, 07:59
              To co z tym słownikiem?
              Zaraz idę do salonu, ale pewniejsza infromacja byłaby chyba od kogoś kto ten
              telefon już ma...
              • Gość: crazy Re: C75 vs CXT70 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 14:50
                ja mam tego C75. ma słownik polski, ale jest nie dopracowany trochę. Jak
                piszesz smsa (standard760znaków)i chcesz używać polskie znaki to strasznie
                zjada i dzieli na kilka smsów daną wiadomość , więc trzeba sobie darować, póki
                nie dadzą jakieśnowej wersji softu czy cos w tem stylu ;(
                Poza tym: C75 to kiepski dzoj-gumka odpada:( , kiepska bateria ale w CXT70 jest
                tożsama!, wyswietlacz cxt70 jest niby ten sam, ale jak przyłożysz oba do siebie
                zopbaczysz różnicę (na pewno c75 ma jasniejszy), cxt ma jeszcze świetliki na
                obudowie i to tyle... Aha w c75 trzeszczy klapka z tyłu, ale można włożyć
                kawałek tekturki na baterię i spox! Mama nadzieję, żę ci rozjasniłem
                trochę...:))
                • Gość: xyz Re: C75 vs CXT70 IP: *.olsztyn.mm.pl 28.11.05, 18:05
                  Czyli jak wyłącze ten polski słownik, to będę mógł korzystać z polskiego T9
                  tylko bez polskich znaków tak?
                  A jak się ten dżoj psuje, to nie można oddać do naprawy w ramach gwarancji?
                  Dają 2 lata to można korzystać przez cały czas umowy.

A tak ogólnie to brać czy nie brać? :)
                  Jeśli chodzi o funkcje, to mi odpowiadają, więcej nie potrzebuję
                  • Gość: crazy Re: C75 vs CXT70 IP: *.flashnet.pl 28.11.05, 21:11
                    jesli chodzi o T9 to sorki, ale ja sę nie orientuję za bardzo...Po prsotu nie
                    korzystam z tego!
                    Dzój może sie nie psuje tylko gumka odpada!Jak odpadnie to przykleisz i ...tyle:)
                    Nie wiem co innego masz do wyboru, ja ewentualnie teraz już wziąłbym jakiegoś
                    SE, ale dlatego że nigy go nie używałem..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka