pracownik_gugle
13.12.05, 21:46
witam
muszę wymienić 2 telefony - sobie i żonie (powód: śmierć technologiczna dotychczasowych urządzeń). powiedzcie, czy dobrze wybrałem (jestem prawie zdecydowany).
małżonce potrzebny ładny, solidny porządnie wykonany telefon bez żadnych niezwykłych bajerów. ma być do dzwonienia i smsowania. do tej pory używała różnych nokii (5110, 3210), motoroli v50 (bardzo złe wrażenia) i samsunga c100 (też go nie lubi). trochę bawiła się SEt610 i też nie. (zasadniczo nic poza Nokiami nie wchodzi w grę).
zamierzam kupić jej więc Nokię 6060. macie jakieś opinie o tej 6060? nie ma jakiś wkurzających wad? (ja widzę tylko jedną: brak bluetooth/irdy/kabla) a może polecicie mi coś lepszego w cenie do ok. 600 zł (poza promocją)?
teraz aparacik dla mnie. do tej pory używałem nokii 7650 i wiem, że nie odejdę od symbiana za żadne skarby. mój wybór padł na 6630 (400 parę zł w orangutanie dla firm). jakoś nie jestem przekonany do wydawania kasy na 6680, która ma w sumie jedną (bezużyteczną) kamerę więcej. chciałbym, żeby ten sprzęt posłużył mi ok 2 lata.
czy to dobry wybór?
dzięki za odpowiedzi i pozdr.