wedel25 16.12.05, 20:07 Czy kupując nowy telefon, baterię trzeba sformatować, czyli ładować trzy razy po 12 godzin? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xyz Re: Formatowanie baterii. IP: *.olsztyn.mm.pl 16.12.05, 20:52 Jak ja kupowałem to konsultant powiedział żebym rozładował do końca i ładował raz, jesli dobrze pamiętam, przez 8 godzin. Ale ja i tak ładowałem 3x16 godzin. Tak na wszelki wypadek :) Na pewno to nie zaszkodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hala Re: Formatowanie baterii. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 09:52 Czy czekać aż całkiem padnie, czy ładować kiedy piszczy i wyświetla się komunikat naładuj-pusta bateria? Chodzi mi o te pierwsze 3 razy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hala Re: aż całkiem padnie /nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 10:01 Ale różnie mówią w serwisie,podobno do końca baterii alkalicznych się nie rozładowywuje. Uznałam że ten moment jest wtedy kiedy się nie zapala i na ciemnym ekranie jest napis : naładuj,Czy dobrze myślę?Czy jeszcze czekać? Odpowiedz Link Zgłoś