Dodaj do ulubionych

Motorola L6

IP: *.autocom.pl 25.12.05, 14:27
Czy ktoś już może się podzielić opinią na temat w/w telefonu ?
Pozdrawiam i dziękuję.
Madzia
Obserwuj wątek
    • blq Re: Motorola L6 25.12.05, 15:36
      Telefon technicznie bardzo przeciętny. Zadnych ciekawych funkcji itp. On ma po
      prostu wyglądać, i praktycznie każdy, kto chce sobie taki kupić nie zaprzecza temu.

Jeśli lubisz telefony o dziwnych kształtach, to czemu nie? Ale jak szukasz
      telefonu ciekawego nie wizualnie, lecz technicznie - to nie polecam.
      • Gość: Magda M Re: Motorola L6 IP: *.autocom.pl 25.12.05, 18:48
        Dzięki i za to, ale najbardziej ciekawi mnie czy on naprawdę ma taką dobrą
        baterię. (do 400 godz)
    • Gość: ALA Re: Motorola L6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 18:19
      MAM JUZ TEN ŚLICZNY TELEFONIK:)
      JAK ZCIĄGNE SINLOCKA TO SIĘ PODZIELE WIEDZĄ NA JEGO TEMAT...
    • Gość: domZer Re: Motorola L6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 21:09
      Ten telefon jest super!!już go mam!!wygląd extra i nie zgodziłbym się że
      technicznie przeciętny ma bardzo dobry wyświetlacz wychodzą wysokiej jakości
      zdjęcia,kamera video,bluetooth,wysokiej jakości polifonia(jak na każdej
      Motoroli)bateria długo trzyma,10mb pamięci.I nie patrz na zdjęcia bo one nie
      oddadzą jej super wyglądu trzeba poprostu ją zobaczyć.Uważam że wygląda lepiej
      niż V3!!!pozdrawiam!!=)
      • blq Re: Motorola L6 04.01.06, 21:44
        Gość portalu: domZer napisał(a):

> Ten telefon jest super!!

Może bez przesady - ale fajny jest.

> już go mam!!

gratuluję.

> wygląd extra

owszem

> i nie zgodziłbym się że technicznie przeciętny

niestety jest technicznie przeciętny.

> ma bardzo dobry wyświetlacz

na tle nokii w tej cenie - owszem. ale już o wiele tańsza motorola v300 ma
        lepszy wyświetlacz.

> wychodzą wysokiej jakości zdjęcia

eeeetam. standardowe VGA

>,kamera video,bluetooth,wysokiej jakości polifonia(jak na każdej
        > Motoroli)

oczywiście że tak. ja twierdze że jak na motorolę jest przeciętny. nie jak na
        telefon. w porównaniu do nokii 6020... :)

> bateria długo trzyma,10mb pamięci.I nie patrz na zdjęcia bo one nie
        > oddadzą jej super wyglądu trzeba poprostu ją zobaczyć.Uważam że wygląda lepiej
        > niż V3!!!pozdrawiam!!=)

też uważam że wygląda lepiej niż v3! a jeśli chodzi o możliwości techniczne -
        polecam L7! to już jest niezły standard!

PS. może i mam wysokie wymagania wobec telefonów, ale trudno ich nie mieć mając
        w domu 2*k750i i do tego w800i...
        • Gość: jo Re: Motorola L6 IP: *.chello.pl 04.01.06, 23:08
          > PS. może i mam wysokie wymagania wobec telefonów, ale trudno ich nie mieć
          mając
          > w domu 2*k750i i do tego w800i...

Gratulujemy.
        • buraque Re: Motorola L6 04.01.06, 23:52
          blq napisał:

> PS. może i mam wysokie wymagania wobec telefonów, ale trudno ich nie mieć
          mając
          > w domu 2*k750i i do tego w800i...

cieszę się twoim szczęściem ;)
        • Gość: Piszczyk Re: Motorola L6 IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 17.01.06, 17:43
          może mi ktoś powiedzieć (lub napisać :-) jak podłączyć ten telefon do kompa? w
          zestawie nie było płytki ze sterownikami ani kabla więc załatwiłem sobie płytke
          od V3 a kabel mam (co prawda od cyfrówki) i wykrywa telefon tylko jako modem -
          zero komunikacji pomiędzy kompem a telefonem - proszę o jakieś informacje.
          pozdrawiam, Łukasz (mój e-mail to LUKEKOW@TENBIT.PL, lub gg 8100547)
        • Gość: fazu Re: Motorola L6 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.06, 11:18
          Witam, uwazam, ze nie ma sensu porownywac walorow technicznych tego telefonu w/g mnie ma on byc
          poprostu elegancki i wygodny w uzytkowaniu... Od zdjec mam canona a od mp3 irivera, teraz potrzebuje
          jeszcze telefonu ktory bedzie spelnial swoje funkcje: dzwonil, smsowal, mial duzo wpisow i dobra
          baterie- i chyba znalazlem wlasnie w postaci tego :)
        • jaki71 Re: Motorola L6 07.03.06, 19:54
          blq napisał:

> też uważam że wygląda lepiej niż v3! a jeśli chodzi o możliwości techniczne -
          > polecam L7! to już jest niezły standard!

Wlasnie to zdanie mnie zastanowilo :))) Jakie sa roznice miedzy L6 a L7 poza
          kolorem ;)))
          Ze roznia sie wyswietlaczem i bateria to wiem ale to nie przemawia za tym zeby
          L7 byl tak duzo lepszy. Kolejna roznica jaka widze to jest/sa klijenci poczty.
          A co wiecej???
          Szukam czegos dla zony i te roznice w jej wypadku nie przekladaja sie na
          roznice w cenie. Nigdy tego nie wykozysta.
          W czym wlasnie niby L& jest tak duzo lepszy??
    • Gość: Heniek 32 lata Re: Motorola L6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 15:19
      Motorolkę L6 mam od kilku dni w sieci Era i jestem nią poprostu zachwycony
      jeste wspaniała pod kazdym względem.Chcesz o tym poklikać?
      heniek.heniek@buziaczek.pl
    • Gość: neron Re: Motorola L6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 15:01
      ile ta motorola ma pamieci wbudowanej? 10 czy 5 mb? bo rozne zrodla roznie podaja
      • blq Re: Motorola L6 08.01.06, 15:08
        teoretycznie jest to nawet 11,5 MB, z tym że "śmieci" (szablony MMS, ems, denne
        dzwonki, filmiki i animacje) jak zwykle zajmują pare MB - a ile dokładnie to już
        od wersji softu i operatora zależy. no nie przypuszczam, że aż 6MB, wiec na
        pewno ma więcej niż 5MB.
        • motorolnik Re: Motorola L6 08.03.06, 21:19
          Na drugi raz nie PRZYPUSZCZAJ, tylko sprawdź! Pamięć dostępna dla użytkownika
          bez usuwania standardowego zestawu plików to ponad 10 MB!
    • Gość: arczi Re: Motorola L6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 15:31
      Skusiłem się na ten model. Mam go od niedawna i z samego aparatu jestem
      zadowolony. Wściekam się tylko bo nie mogę nigdzie zdobyć oprogramowania na
      kompa żeby pozgrywać fotki przez usb. Mam kabel ale softu nigdzie. Bym
      wiedział, że będą takie trudności to wybrałbym Nokię. Może macie jakieś
      źródełko, gdzie można ściągnąć sterowniki na XP i PhoneTools-a. Chętnie odkupię
      też płytkę z tym (za rozsądną cenę). Pozdrawiam. Jak byście coś wiedzieli to
      dajcie znać na redakcja@swiebodzin.com.
      • blq Re: Motorola L6 17.01.06, 15:39
        www.cel-unlock.com/prog.htm
        www.v980.net/descargas/programas/
        jackq.ovh.org/
        202.44.71.148/eoffice/e398/download.php
    • Gość: Piszczyk POMOCY - L6 do kompa - jak??? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 17.01.06, 17:44
      może mi ktoś powiedzieć (lub napisać :-) jak podłączyć ten telefon do kompa? w
      zestawie nie było płytki ze sterownikami ani kabla więc załatwiłem sobie płytke
      od V3 a kabel mam (co prawda od cyfrówki) i wykrywa telefon tylko jako modem -
      zero komunikacji pomiędzy kompem a telefonem - proszę o jakieś informacje.
      pozdrawiam, Łukasz (mój e-mail to LUKEKOW@TENBIT.PL, lub gg 8100547)
      • Gość: mgg Re: POMOCY - L6 do kompa - jak??? IP: *.renicom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 19:09
        Motorola L7 naprawde niezle wygląda (chcialabym kiedys sprobowac pouzywac telefonu z taka klawiatura, ciekawe czy ma ona jakies powazne wady??) jest cienka, fajnie,ale z podanych rozmiarow wynika tez ze i wysoka i szeroka.
        • Gość: ycbo Re: POMOCY - L6 do kompa - jak??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 21:23
          blq - PS. może i mam wysokie wymagania wobec telefonów, ale trudno ich nie mieć
          mając w domu 2*k750i i do tego w800i...

A w domu u mojej ciotki to jest gęś na łańcuchu i dwa złote zęby w torebce po
          orzeszkach.
          • uncledonken Re: POMOCY - L6 do kompa - jak??? 07.03.06, 21:59
            Czepiasz się, jakby Cie było stać na kilka mercedesów klasy S, kupiłbys coś pokroju mondeo ?!
            • barracuda7110 Re: POMOCY - L6 do kompa - jak??? 07.03.06, 23:48
              Kupiłbym bmw "5" i rozwalił na drzewie :).
          • blq ycbo 08.03.06, 10:35
            > A w domu u mojej ciotki to jest gęś na łańcuchu i dwa złote zęby w torebce po
            > orzeszkach.

Zrób sobie z gęsi objadek, zęby sprzedaj i zaszalej. Rozładujesz się
            emocjonalnie, może nawet Ci sie nastrój poprawi?

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka