Gość: mon IP: *.olsztyn.mm.pl 09.01.06, 14:19 Poszukuje stronki z DARMOWYMI grami java na Siemensa. Jednak niełatwe to zadanie, bo mało jest takich stronek...albo ja nie mogę znaleźć. Może ktoś rzuci jakimś dobrym linkiem? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wafel23 Re: Gry/programy java do Siemensa IP: *.crowley.pl 09.01.06, 20:43 cos nie wychodzi ci to szukanie :) prosze oto kilkanascie mam nadzieje ze juz ci styknie www.findmidis.com/ - www.java2phone.ru/eng www.z65.prv.pl members.lycos.co.uk/mc350/ply/ vyzvaneni.wz.cz/main.php www.sekeroudohlavy.host.sk/ www.ricu-mobile.com www.zedge.no www.getjar.com/software/Siemens/C65/cat2x24 www.toya.net.pl/~dmcaffe1/icony.htm www.###.de www.club-siemens.com - motywy,animacje www.allsiemens.com/flash www.cx65.de/Icon_Packs.773.0.html gallery.mobile9.com/c/3gp-videos/1/ sep800.mine.nu/files/movies/ www.s55.ru/x65/index.php?dir=Zamena_Menu/ www.siemens-mobile.com www.javagames.ru www.siemensiak.pl www.###.pl www.allsiemens.com www.s55.ru www.moja.aukcja.pl cx65.xt.pl/ www.efox.nm.ru/games/ www.mdzwonki.net www.javagames.friko.pl/ siemens-c65.ic.cz/ www.###.pl www.c65.###.pl www.beinspired.cz www.cxt70.pl www.mdzwonki.net siemensx65.freeownhost.com/ www.phonesoft.cz/ www.3g.co.uk/ fansiemens.com/ daginek55.webzdarma.cz/ melis.bbaron.sk/ mojmobilweb.sk/ ail.ints.ru/main.html x65.antex.ru/ 3gp.co.za/ vyzvaneni.wz.cz/main.php mobyline.ru/j2me/# mobilfan.com/JavaGames/14 wooq.unas.cz/ osiemensech.goo.cz/ wooq.unas.cz/ wallpapers.webprovas.com/ asterix.com.ru/ themes.modopo.com/ newsiemens.de/news.php www.m65.info/ m65.fansiemens.com/ cx65.fansiemens.com/ gianlukko.altervista.org/siemens2/x65/javagames.htm siem65.wz.cz/ nlo.gsmhosting.net/index.php x65.republika.pl/java.htm cx65.kvalitne.cz/index.htm cx65site.abc.pl/ c65-siemens.com/ daginek55.webzdarma.cz/ x65.antex.ru/ sx4u.wz.cz/ www.mojmobilweb.sk/ ail.ints.ru/main.html interface.beinspired.cz/index.php?s=siepc amazingsounds.iespana.es/ mobilefoto.fatal.ru/java/ nlo.gsmhosting.net/ mobilefoto.fatal.ru/pictures/ www.mobyline.ru/j2me/ www.midisite.co.uk/ Odpowiedz Link Zgłoś