Dodaj do ulubionych

Na Litwie najwięcej telefonów komórkowych

IP: *.adsl.proxad.net 10.01.06, 15:29
A minuta rozmowy kosztuje tam od 10-15 groszy! W Polsce jest ciagle za drogo
bo jest cicha umowa miedzy operatorami, a juz roaming to parwdziwy rozboj!
Obserwuj wątek
    • Gość: roaming Re: Na Litwie najwięcej telefonów komórkowych IP: *.acn.waw.pl 10.01.06, 16:01
      dostalem ulotke PROMOCJI
      • politologist Re: Na Litwie najwięcej telefonów komórkowych 20.01.06, 01:25
        Gość portalu: roaming napisał(a):

> dostalem ulotke PROMOCJI
    • blq Znowu Litwa. mam już dość!!!! 10.01.06, 16:50
      Czy te durne redaktorki zrozumieją wreszcie, że Kraje Bałtyckie (z wielu wielu
      przyczyn) to zupełnie inna bajka i pisanie peanów na ich cześć to tylko
      ośmieszanie siebie?

Jak w Polsce na 40mln obywateli 20mln będzie mieszkać w Warszawie (a reszta w
      promieniu 200km) to też będziemy mieli nowoczesną telefonię GSM i UMTS....
    • Gość: cent U nas jest zmowa-max opłaty - żadnej konkurencji IP: *.cable.satra.pl 10.01.06, 17:14
      • Gość: fi Spoko - na jesieni wchodzi nowy operator IP: *.chello.pl 10.01.06, 18:22
        Mam nadzieję, że ci cholerni złodzieje się wystraszą i opuszczą ceny!
    • Gość: gromi która siec???? IP: *.vub.lt / *.vu.lt 12.01.06, 21:03
      od kilku dni mieszkam na litwie i zostaje tu jeszcze przez pol roku, czy ktos
      moze mi zatem polceic najpelsza z sieci dostepnych w tym kraju, zalezy mi na
      tym zeby było jak najtaniej, ale rowniez na tym, zeby smsy/rozmowy do
      pozostałych krajów nadbałtyckich i polski rowniez było na korzystnym poziomie.
      Ludzie mówia ze jakis Labas jest najlpeszy, ale czy to prawda?
    • politologist Re: Na Litwie najwięcej telefonów komórkowych 20.01.06, 01:19
      Gość portalu: euro67 napisał(a):

> A minuta rozmowy kosztuje tam od 10-15 groszy! W Polsce jest ciagle za drogo
      > bo jest cicha umowa miedzy operatorami, a juz roaming to parwdziwy rozboj!

Niewiele wiesz :))))))

Może najpierw dowiedz się co to jest opłata interconnectowa pomiędzy
      operatorami, wynosząca około 60 gr netto, a której wysokość została ustalona
      przez URTiP (obecny UKE)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka