Dodaj do ulubionych

Komórki. Można zmieniać sieć zachowując numer

• Gość: anonim rosyjska ruletka IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 16.01.06, 19:30
      maly zonk.. mam numer plusowski, ale tak naprawde przenioslem sie do ery..
      przykladowy adas dzwoni do mnie z plusa myslac ze mam plusa.. a kasuje go jak za
      polaczenie miedzy sieciami.. bedzie mozna uniknac takies sytuacji? czy skazani
      jestesmy na rosyjska ruletke?
      • gklej Re: rosyjska ruletka 16.01.06, 19:36
        ja z PLUSA do ERY
    • Gość: m1c Re: Komórki. Można zmieniać sieć zachowując numer IP: *.irishbroadband.ie 16.01.06, 20:25
      A np w Irlandi gdzie aktualnie mieszkam jak chcesz zmienic numer idziesz do
      salonu sieci z ktora chcesz byc, mowisz, ze chcesz do nich przejsc ale zachowac
      numer, wypelniasz formularz i za max 2 godziny jestes u nich! Za darmo! Wiec
      skad te 122 zl?
    • Gość: Wlodek Re: Komórki. Można zmieniać sieć zachowując numer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 22:20
      Ja powiem tak: skonczyla mi sie umowa z Plusem 31.12.2005 i dzwonie dzisiaj na
      BOK sie spytac czy nie moge z czegos skorzystac a pani na to, ze musi mi
      indywidualna oferte przygotowac:) No to czekam i czekam az mi przygotuje i
      oferuje mi m.in. 50% znizki na abo NP55 (27,5 zl za 75 min), 40% znizki na NP85
      (135 min. za 51 zl), pakiety kwotowe na rozmowy/sms-y/Internet i wszystko to na
      rok bez brania nowego telefonu. Mam nadzieje, ze bedzie cos ciekawego pozniej,
      bo w sumie fajnie ale... A phone'a nie chcialem bo na 2 lata nie chce sie
      wiazac, bo a nuz zmienie siec.

Pozdr
    • Gość: cdn... Biurokracja bez granic !!! IP: *.server.ntli.net 16.01.06, 22:36
      W UK zachowanie numeru tel. wraz ze zmiana sieci odbywa sie w ciagu czasu
      trwania polaczenia telefonicznego ze starym operatorem aby uzyskac tzw. PAC no.
      i czasu polaczenia tel. z nowym lub czasu wypelnienia formularza online i to
      bez zadnych oplat za ta usluge. Patrz: "www.mobiles.co.uk/mnp_pac.htm".
      Normalny swiat, normalni ludzie...
    • poconick tak mozna sprawdzic numer w plusie 17.01.06, 10:26
      www.plusgsm.pl/przenoszenie_numeru/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka