Dodaj do ulubionych

e-maile w SE T230

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 08:42
Mam male pytanie jak wysłać e-maila z tego telefonu , jak chce wysłać
wyskakuje mi że mam podać jakieś hasło PLUSNET ale ja nie wprowadzałam nigdy
żadnego hasła :( prosze o pomoc to dla mnie bardzo ważne
Obserwuj wątek
    • yavorius Re: e-maile w SE T230 31.01.06, 08:44
      W jaki sposób wysyłasz tego e-maila, z klienta pocztowego, czy za pomocą smsa?
      • Gość: sylvia-83 Re: e-maile w SE T230 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 09:11
        wchodzę normalnie w wiadomości i potem w E-mail i jak juz wszystko uzupełnie
        wyskakuje mi że mam podac to hasło, chodzi mi ogólnie o to że chciałabym sobie
        fotki na meila poprzesyłać ale nie wiem jak:(
        • yavorius Re: e-maile w SE T230 31.01.06, 09:14
          Czyli klient e-mail. Więc tak: generalnie szkoda Twojej kasy i czasu na
          konfigurowanie klienta e-mail. Spróbuj innej metody: Wiadomości -> Napisz nową -
          > MMS*. Do wiadomości dołącz obrazki (tak by cała wiadomość nie zajmowała
          więcej niż 100 kB) i wyślij ją pod adres e-mail. I tyle ;-).

Z tym, że:
          * powinnaś mieć uruchomioną usługę MMS
          * i skonfigurowany telefon (jeżeli kupowałaś go u tego operatora, którego kartę
          masz w telefonie, jest już skonfigurowany).

* - jakoś tak, nie wiem jak to jest w T230i
          • Gość: sylvia-83 Re: e-maile w SE T230 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 09:46
            MMS moge podac tylko nr tel a nie e-mail ale jak weszłam w e-mail to nmi
            zaczęło wysyłać tzn. pojawiło sie "znajdowanie serwera" i tak nie znalazło i
            nic nie wysłało, a czy ręcznie moge sobie skonfigurować na e-maile jeżeli tak
            to gdzie znajde instrukcję?
            • yavorius Re: e-maile w SE T230 31.01.06, 09:52
              Zamiast wpisywać numer, spróbuj zmienić tryb klawiatury na litery i wpisz adres
              e-mail. Na 99% się uda ;)

Konfiguracja e-mail: instrukcja obsługi + parametry konta pocztowego, które już
              posiadasz (za pomocą niego wysyłasz tego maila).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka