Gość: xxx222 Przelewy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.06, 15:54 "W UE był już precedens: rozporządzenie nakazujące, by koszty transferów bankowych między państwami UE były takie same jak transferów krajowych." No nie wiem... Od kiedy to obowiązuje???? Jeszcze na jesieni przelewając pieniądze z PKO SA (Polska) do Barclays Bank (Wielka Brytania) łączna suma opłat i prowizji wynosiła _nie_mniej_ niż ok. 60zł. W Polsce między bankami raczej jest dużo taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx I bardzo dobrze, Brawo!!!!!! IP: *.lublin.mm.pl 12.02.06, 19:20 Tak trzymać pani Komisarz!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
natliffa virgin mobile lub nju mobile 23.11.15, 20:59 ja też już mam dosyć wysokich rachunków. przenoszę się do virgin mobile lub nju mobile. to najlepsze oferty na rynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: virgin mobile lub nju mobile IP: 5.134.65.* 24.11.15, 06:50 WITAMY W VIRGIN !!! Odpowiedz Link Zgłoś
diamor4 Re: virgin mobile lub nju mobile 30.11.15, 10:44 Również mam wysokie rachunki, ale ciągle szukam najlepszej oferty. Tyle tego jest, że nie wiadomo co wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: virgin mobile lub nju mobile IP: 5.134.65.* 30.11.15, 13:22 Na pewno nie t-matacza,ostrzegam i odradzam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
drogadowlasnegom Re: virgin mobile lub nju mobile 25.02.16, 16:53 Polecam przegląd najlepszych ofert na kartę, w tym m.in. Virgin Mobile i nju mobile: www.jakoszczedzic.pl/2016/02/virgin-mobile-nowe-pakiety-plus-bilet-do-kina-za-przeniesienie-numeru.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maksrej Re: virgin mobile lub nju mobile IP: *.dynamic.mm.pl 30.03.16, 07:31 Szukam bieżących opinii o nju moble, zamierzam sie przenieść i szukam gdzie się tylko da, na tej stronie czops.pl/nju-mobile znalazłem kilka komentarzy i juz sam nie wiem co zrobić , co wybrać? Odpowiedz Link Zgłoś
lissa80 Re: virgin mobile lub nju mobile 14.04.16, 17:13 Ja przeniosłem numer do MV, ale w czerwcu dopiero aktywują. Odpowiedz Link Zgłoś