Dodaj do ulubionych

DARMOWE WIECZORY- TYLKO NA ABONAMENT?

IP: *.renicom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 12:36
msm pytanie, moze ktos orientuje sie czy ta usluga darmowe wieczory i weekendy przeznaczona jest tez dla tych ktorzy sa w Popie i Orange Go czy tylko w Twoim Planie(czyli na abonament)???? Bardzo prosze o informacje
Obserwuj wątek
    • Gość: władek Re: DARMOWE WIECZORY- TYLKO NA ABONAMENT? IP: *.mofnet.gov.pl 21.02.06, 13:22
      chyba tylko darmowy nr jest w Orange Go za 15 zl na m-c
      • Gość: mgg Re: DARMOWE WIECZORY- TYLKO NA ABONAMENT? IP: *.renicom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 13:38
        o wlasnie, moge prosic o wiecej informacji na ten temat? szukalam na stronie orangte ale tam nie ma ani slowa o tych darmowych rozmowach za 15zl na miesiac. To jeszcze aktualne? Wiesz moze jak to aktywowac?
        • jaki71 Re: DARMOWE WIECZORY- TYLKO NA ABONAMENT? 21.02.06, 16:13
          Gość portalu: mgg napisał(a):

> nie ma ani slowa o tych darmowych rozmowach za 15zl na miesiac.

Czy ja kaprawy na jedno oko jestem czy naprawde w przyrodzie wystepuje cos
          takiego jak: DARMOWE za...?????

Chyba juz za stary jestem na te nowe czasy, w ktorych za darmowe rzeczy trzeba
          placic;))) Kiedys bylo tylko za pol darmo;))))
          • Gość: Greg Eee tam IP: *.acn.waw.pl 22.02.06, 00:25
            Czepiasz się:-)) Wchodzi tu w grę skrót myślowy: "darmowy"->nielimitowany
            • Gość: mgg Re: Eee tam IP: *.renicom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 16:41
              no wiesz, placisz 15zl ale przez ten miesiac to mozesz nagadac sie za 50zl i co? w pewnej czesci na pewno za darmo :)
              • jaki71 Re: Eee tam 22.02.06, 17:25
                Juz pisalem\, za stary jestem na takie darmowe rzeczy :)))
                Mnie jakos nie rajcuja uslugi typu tanie/darmowe dzwonienie na wybrany/wybrane
                numery. Dzwonie na rozne i zaden numer nie pojawia sie czesciej w bilibgach niz
                pozostale :)))
                • Gość: gauche Re: Eee tam IP: *.ztpnet.pl 22.02.06, 18:04
                  Miałem też kiedyś "darmowy" numer. Skutek był taki, że się rozmawiało czy była
                  potrzeba czy nie, bo szkoda zmarnować 15 zł. W sumie dobra rzecz dla
                  zakochanych, ale chyba nie na tyle, by się dać złapać na 2 lata na abonament
                  orange.
                  • Gość: Greg Re: Eee tam IP: *.acn.waw.pl 23.02.06, 01:43
                    Zgoda, zależy od sytuacji, ale nie wystawiaj ogólnej oceny, bo akurat TOBIE
                    oferta nie odpowiada. Ja akurat używam 3 wybranych numerów do kontaktów z
                    rodzicami i bardzo jestem z takiej opcji zadowolony, a pozostałe prawie 100 zł
                    też się przydaje :-)) Ale, jak już powiedziałem, to moja prywatna opinia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka