Dodaj do ulubionych

Dostałes smsa z PLUSa że otrzymuje minuty...

IP: *.e-wroc.com 22.02.06, 20:16
dokładnie cos takiego:

"W ramach przeprosin za utrudnienia otrzymujesz od Simplus DARMOWY PAKIET 30
MINUT w siecie PlusGSM" dobre co?
Obserwuj wątek
    • Gość: firanka Re: Dostałes smsa z PLUSa że otrzymuje minuty... IP: *.e-wroc.com 22.02.06, 21:14
      helox.pl/?news,238,5512,plus-rekompensata-za-awarię
    • poconick o przeprosinach plusa 22.02.06, 22:28
      Od dziś Polkomtel rozpoczyna akcję przeprosinową skierowanej do klientów
      Simplus, MixPlus i Sami Swoi, która ma zrekompensować miesięczną awarię
      platformy i potężne kłopoty użytkowników z wykonywaniem połączeń.

Wysyłka komunikatów planowana jest do całej bazy prepaid (użytkownicy aktywni i
      zawieszeni do 60 dni) przez najbliższych 10 dni.

W ramach rekompensaty za problemy systemowe, które wystąpiły klient otrzymuje
      darmowy pakiet 30 minut na rozmowy w sieci.

Aby skorzystać z pakietu należy aktywować go podanym kodem. Aktywacja bonusowych
      minut będzie możliwa przez 30 dni od daty otrzymania SMS-a, a korzystanie z nich
      - przez 30 dni od daty aktywacji.

Dodatkowo nagrane zostały pełne informacje pod bezpłatnymi numerami: 5252 i 5656
      dla Simplus i MixPlus oraz 8871 dla Sami Swoi.

Oto komunikaty, które trafią do klientów:

W ramach przeprosin za utrudnienia otrzymujesz od Simplus DARMOWY PAKIET 30
      MINUT w sieci PlusGSM. Aktywuj pakiet kodem: *121*11*07# Info pod nr 5656

W ramach przeprosin za utrudnienia otrzymujesz od MixPlus DARMOWY PAKIET 30
      MINUT w sieci PlusGSM. Aktywuj pakiet kodem: *121*11*07# Info pod nr 5656

W ramach przeprosin za utrudnienia otrzymujesz od Sami Swoi DARMOWY PAKIET 30
      MINUT w sieci Sami Swoi. Aktywuj pakiet kodem: *121*11*07# Info pod 8871

Według informacji, które udało nam się uzyskać, zakończony został już proces
      zwracania należności za nieprawidłowe obciążanie ich kont w wyniku zakłóceń
      spowodowanych aktualizacją systemu informatycznego obsługującego usługi prepaid
      Polkomtela

from:www.telepolis.pl/news.php?id=4631
      • Gość: tomi Re: o przeprosinach plusa IP: *.taunet.biz / 62.29.142.* 23.02.06, 19:49
        aktywiowałem pakiet a oni dale tną mi kasę za połączenia.
        Co jest grane?
        • poconick Re: o przeprosinach plusa 24.02.06, 11:42
          Gość portalu: tomi napisał(a):

> aktywiowałem pakiet a oni dale tną mi kasę za połączenia.
          > Co jest grane?

tez sie zastanawiam ale - jak to na karte telefonik pewnie przysla zwrot albo
          nadal maja platforme zrypana :/
    • sebekstary Re: Dostałes smsa z PLUSa że otrzymuje minuty... 23.02.06, 08:30
      czyli po 21,60zł zawsze coś
      • Gość: bartek Re: Dostałes smsa z PLUSa że otrzymuje minuty... IP: *.multifox.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 09:04
        ciekawe czy z sekundowym naliczaniem hehe
      • Gość: madzia ????????? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.02.06, 18:56
        Dostałam dzisiaj smsa z informacja o darmowym pakiecie,aktywowalam go i
        dostalam smsa o tresci:aktywne pakiety(1).30 minut w sieci:30:00min:sek
        29.03.2006 ale nadal sciagaja kase, czyzby dzialalo to od dnia nastepnego, czy
        te 30 minut licza sekundowo?Ktos jest moze w temacie tej extra przeprosinowej
        promocji?
        Z gory dziekuje za odpowiedz!
    • uncledonken Re: Dostałes smsa z PLUSa że otrzymuje minuty... 23.02.06, 20:05
      30 minut za tygodnie avarii! też mi coś, kpina. Śmieszny jest plus gsm
      • poconick Re: Dostałes smsa z PLUSa że otrzymuje minuty... 23.02.06, 21:07
        smieszny czy nie ja tam zarobilam na ich awarii te 30min bo ani mi ani nikomu z
        mojej z rodziny czy przyjaciol w czasie tej awarii nic sie nie stalo - a pakiet
        30min tez mamy :)
    • Gość: Bob Re: Dostałes smsa z PLUSa że otrzymuje minuty... IP: *.plusgsm.pl 24.02.06, 11:00
      Dobre i wcale nie musisz czekać na smsa. Wbijasz *121*11*07# i wysyłasz.
      Znam jednak osobę, która wolałaby, żeby nie było całego tego zamieszania i tych marnych 30 min.w sieci w zasadzie równoważnych z 1 pakietem Easy Gadka za 6 zł brutto.
    • ka2 Re: Dostałes smsa z PLUSa że otrzymuje minuty... 09.03.06, 22:56
      no po prostu boska promocja
      dzisiaj po otrzymaniu smsa " zwrot opłaty za rozmowy w sieci " włączeniu
      wyłączeniu telefonu z konta ubyło mi dodatkowe 20.50
      • Gość: Krzycho123 Re: Dostałes smsa z PLUSa że otrzymuje minuty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 13:54
        W SIMPLUSIE to jest tak, że jeśli nie masz usługi LIMIT KRÓTKIM KODEM to gadasz
        z numerami Plusa (!!!) za 2,50zł lub więcej i zwracają Ci tę kasę w formie
        zasilenia.
        • ka2 Re: Dostałes smsa z PLUSa że otrzymuje minuty... 13.03.06, 10:52
          ja rozumiem tę zasadę.
          miałam na świeżo doładowanym koncie trochę poniżej 80 pln a po otrzymaniu
          smsa " zwrot opłaty za rozmowy w sieci "
          włączeniu i wyłączeniu telefonu z konta UBYŁO mi 20.50 pln
          ( stan konta przed wyłączeniem telefonu 79.47 po włączeniu 58.97 !!) to sa
          jakieś kpiny !
          • barracuda7110 Re: Dostałes smsa z PLUSa że otrzymuje minuty... 13.03.06, 11:22
            Nie lepiej wynieść się do innego operatora zamiast tracić nerwy na awarię plusa?
            • ka2 Re: Dostałes smsa z PLUSa że otrzymuje minuty... 13.03.06, 11:35
              pewnie lepiej, ale muszę wygadać te 80, no teraz 58 pln :)
              w sumie jak się dobrze postarają to kto wie ile to zajmie ;)
              • Gość: olek Re: Dostałes smsa z PLUSa że otrzymuje minuty... IP: *.c31.msk.pl 31.03.06, 23:31
                ja zyskałem kskę za free - awaria u mnie nie wystapiła:))) 30PLN - tak trzymać
                i oby częściej!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka