Gość: firanka IP: *.e-wroc.com 22.02.06, 20:16 dokładnie cos takiego: "W ramach przeprosin za utrudnienia otrzymujesz od Simplus DARMOWY PAKIET 30 MINUT w siecie PlusGSM" dobre co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: firanka Re: Dostałes smsa z PLUSa że otrzymuje minuty... IP: *.e-wroc.com 22.02.06, 21:14 helox.pl/?news,238,5512,plus-rekompensata-za-awarię Odpowiedz Link Zgłoś
poconick o przeprosinach plusa 22.02.06, 22:28 Od dziś Polkomtel rozpoczyna akcję przeprosinową skierowanej do klientów Simplus, MixPlus i Sami Swoi, która ma zrekompensować miesięczną awarię platformy i potężne kłopoty użytkowników z wykonywaniem połączeń. Wysyłka komunikatów planowana jest do całej bazy prepaid (użytkownicy aktywni i zawieszeni do 60 dni) przez najbliższych 10 dni. W ramach rekompensaty za problemy systemowe, które wystąpiły klient otrzymuje darmowy pakiet 30 minut na rozmowy w sieci. Aby skorzystać z pakietu należy aktywować go podanym kodem. Aktywacja bonusowych minut będzie możliwa przez 30 dni od daty otrzymania SMS-a, a korzystanie z nich - przez 30 dni od daty aktywacji. Dodatkowo nagrane zostały pełne informacje pod bezpłatnymi numerami: 5252 i 5656 dla Simplus i MixPlus oraz 8871 dla Sami Swoi. Oto komunikaty, które trafią do klientów: W ramach przeprosin za utrudnienia otrzymujesz od Simplus DARMOWY PAKIET 30 MINUT w sieci PlusGSM. Aktywuj pakiet kodem: *121*11*07# Info pod nr 5656 W ramach przeprosin za utrudnienia otrzymujesz od MixPlus DARMOWY PAKIET 30 MINUT w sieci PlusGSM. Aktywuj pakiet kodem: *121*11*07# Info pod nr 5656 W ramach przeprosin za utrudnienia otrzymujesz od Sami Swoi DARMOWY PAKIET 30 MINUT w sieci Sami Swoi. Aktywuj pakiet kodem: *121*11*07# Info pod 8871 Według informacji, które udało nam się uzyskać, zakończony został już proces zwracania należności za nieprawidłowe obciążanie ich kont w wyniku zakłóceń spowodowanych aktualizacją systemu informatycznego obsługującego usługi prepaid Polkomtela from:www.telepolis.pl/news.php?id=4631 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Re: o przeprosinach plusa IP: *.taunet.biz / 62.29.142.* 23.02.06, 19:49 aktywiowałem pakiet a oni dale tną mi kasę za połączenia. Co jest grane? Odpowiedz Link Zgłoś
poconick Re: o przeprosinach plusa 24.02.06, 11:42 Gość portalu: tomi napisał(a): > aktywiowałem pakiet a oni dale tną mi kasę za połączenia. > Co jest grane? tez sie zastanawiam ale - jak to na karte telefonik pewnie przysla zwrot albo nadal maja platforme zrypana :/ Odpowiedz Link Zgłoś
sebekstary Re: Dostałes smsa z PLUSa że otrzymuje minuty... 23.02.06, 08:30 czyli po 21,60zł zawsze coś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Dostałes smsa z PLUSa że otrzymuje minuty... IP: *.multifox.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 09:04 ciekawe czy z sekundowym naliczaniem hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia ????????? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.02.06, 18:56 Dostałam dzisiaj smsa z informacja o darmowym pakiecie,aktywowalam go i dostalam smsa o tresci:aktywne pakiety(1).30 minut w sieci:30:00min:sek 29.03.2006 ale nadal sciagaja kase, czyzby dzialalo to od dnia nastepnego, czy te 30 minut licza sekundowo?Ktos jest moze w temacie tej extra przeprosinowej promocji? Z gory dziekuje za odpowiedz! Odpowiedz Link Zgłoś
uncledonken Re: Dostałes smsa z PLUSa że otrzymuje minuty... 23.02.06, 20:05 30 minut za tygodnie avarii! też mi coś, kpina. Śmieszny jest plus gsm Odpowiedz Link Zgłoś
poconick Re: Dostałes smsa z PLUSa że otrzymuje minuty... 23.02.06, 21:07 smieszny czy nie ja tam zarobilam na ich awarii te 30min bo ani mi ani nikomu z mojej z rodziny czy przyjaciol w czasie tej awarii nic sie nie stalo - a pakiet 30min tez mamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bob Re: Dostałes smsa z PLUSa że otrzymuje minuty... IP: *.plusgsm.pl 24.02.06, 11:00 Dobre i wcale nie musisz czekać na smsa. Wbijasz *121*11*07# i wysyłasz. Znam jednak osobę, która wolałaby, żeby nie było całego tego zamieszania i tych marnych 30 min.w sieci w zasadzie równoważnych z 1 pakietem Easy Gadka za 6 zł brutto. Odpowiedz Link Zgłoś
ka2 Re: Dostałes smsa z PLUSa że otrzymuje minuty... 09.03.06, 22:56 no po prostu boska promocja dzisiaj po otrzymaniu smsa " zwrot opłaty za rozmowy w sieci " włączeniu wyłączeniu telefonu z konta ubyło mi dodatkowe 20.50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzycho123 Re: Dostałes smsa z PLUSa że otrzymuje minuty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 13:54 W SIMPLUSIE to jest tak, że jeśli nie masz usługi LIMIT KRÓTKIM KODEM to gadasz z numerami Plusa (!!!) za 2,50zł lub więcej i zwracają Ci tę kasę w formie zasilenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ka2 Re: Dostałes smsa z PLUSa że otrzymuje minuty... 13.03.06, 10:52 ja rozumiem tę zasadę. miałam na świeżo doładowanym koncie trochę poniżej 80 pln a po otrzymaniu smsa " zwrot opłaty za rozmowy w sieci " włączeniu i wyłączeniu telefonu z konta UBYŁO mi 20.50 pln ( stan konta przed wyłączeniem telefonu 79.47 po włączeniu 58.97 !!) to sa jakieś kpiny ! Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Dostałes smsa z PLUSa że otrzymuje minuty... 13.03.06, 11:22 Nie lepiej wynieść się do innego operatora zamiast tracić nerwy na awarię plusa? Odpowiedz Link Zgłoś
ka2 Re: Dostałes smsa z PLUSa że otrzymuje minuty... 13.03.06, 11:35 pewnie lepiej, ale muszę wygadać te 80, no teraz 58 pln :) w sumie jak się dobrze postarają to kto wie ile to zajmie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Dostałes smsa z PLUSa że otrzymuje minuty... IP: *.c31.msk.pl 31.03.06, 23:31 ja zyskałem kskę za free - awaria u mnie nie wystapiła:))) 30PLN - tak trzymać i oby częściej!!! Odpowiedz Link Zgłoś