Dodaj do ulubionych

Bramka ERY

17.03.06, 10:23
Jestem uzytkownikiem sieci Orange. Nienawidze klepac esow w komorce, wszystkie sle tylko z netu, no i oczywiscie najwygodniej korzystac mi z darmowych bramek. Chcac tak samo korzystac z bramki Ery, poslalem tego inicjujacego sms-a, i owszem udalo mi sie nawet pare razy wyslac smsa, ale teraz wpisujac haslo mam w kolko komunikat ze powinienem sie zarejestrowac. Czytalem ich regulamin, ale szczerze piszac znalazlem tam tylko zapisek o ograniczeniu w wysylaniu do 10 dziennie. Ale moze zle to pojalem :-/.Oni maja jakies ograniczenia?
P.S. Zerknalem do archiwum grupy, ale natknalem sie tylko na informacje o tej darmowej bramce z ktorej smsy dochodza albo i nie ;).
Obserwuj wątek
    • Gość: Ciocia Helenka Re: Bramka ERY IP: *.forweb.pl 17.03.06, 11:30
      sms.ikp.pl
      • gomory Re: Bramka ERY 17.03.06, 15:29
        Te bramke znam. Niestety to wlasnie ta, ktora smsy "pozera". Do kolesia wyslalem 15, a doszedl 1. Dla mnie to zbyt wielka awaryjnosc.
        • Gość: Grzes Re: Bramka ERY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 19:30
          Jesli to Cie pocieszy, to Era cos miesza i posypala sie im bramka mi np wyskakuje komunikat "po usunieciu konta niemozesz kozystac z bramki do..." a ja nic nieusuwalem, ba probowoalem roznyh kont(zalozonych na inne numery) i to samo sie dzieje... Era temu winna!
    • uncledonken Re: Bramka ERY 20.03.06, 19:55
      Gomory, to Ty chopie?! :]

Kope lat, heh

co do bramki, moze wystarczy wpisac jakieś dane przy rejestracji, ja razu pewnego musiałem uzupełnić kilka pól zeby bramka działała poprawnie.
      • pomyslowa Re: Bramka ERY 21.03.06, 13:18
        Dokladnie - wystarczy wpisac pare danych i bedzie dzialala jak dawniej :)
    • laureno Re: Bramka ERY 21.03.06, 17:42
      Bardzo masz ciekawe poczucie łatwości, skoro uważasz, że najłatwiej SMSy wysyła
      się z darmowych bramek.
      Bramki darmowe wszystkich sieci maja tyle ograniczen i tyle smieci dorzucaja de
      SMSa, ze wcale nie sa konkurencyjne wobec innych bramek... jedynie ceną.
      A skoro piszesz "nienawidze klepac esow w komorce, wszystkie sle tylko z netu",
      to nie cena jest powodem unikania komórki, a problem z obsluga telefonu. Polecam
      więc komercyjne bramki.

Chcesz bardzo wygodną bramkę komercyjną? Masz niżej:
      tnij.pl/yrr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka