Dodaj do ulubionych

Austria Tani prepaid?

IP: *.radom.dialup.inetia.pl 23.03.06, 00:52
Chodzi o jakiś tani prepaid w Austrii. Ceny Roamingu są dość wysokie więc
może jest jakiś inny sposób na obniżenie kosztów połączeń z Polską i SMSów?
Wiem, ze w Anglii taki sposób działa. Wystarczy kupić tam jakigoś prrepaida i
można całkiem tanio dzwonić do Polski.
Czy z Austria też się tak da?
Obserwuj wątek
    • Gość: ddjj Re: Austria Tani prepaid? IP: *.radom.dialup.inetia.pl 24.03.06, 07:33
      Widze ze zorientowanych brak.
      • yavorius Re: Austria Tani prepaid? 24.03.06, 07:52
        Ja myślę że wystarczy wejść na stronę austriackiego operatora i sprawdzić ceny.
        Tylko tyle i aż tyle.
        • Gość: ddjj Re: Austria Tani prepaid? IP: *.radom.dialup.inetia.pl 24.03.06, 16:06
          Zanim tu cokolwiek napisałem łaziłem po stronach austriackich operatorów.
          Niestety nie znam niemieckiego, a na anglojęzycznych wersjach tych stron są
          tylko bardzo podstawowe informacje.
          Napisałem nawet do jednego z tych operatorów po angielsku, ale nie raczyli do
          tej pory odpowiedzieć
    • Gość: ekonom Re: Austria Tani prepaid? IP: *.pfeilheim.sth.ac.at / 193.170.52.* 25.03.06, 15:13
      najtaniej jak kupisz w austryjackim aldim, czyli hoferze simkarte ktora nazywa sie yessss polaczenia do polski 70 centow za minute, w austri 9centoe. Nie lepiej zadzwonic z budki???
      acha karta kosztuje 13 euro a mas jakies 7 na wygadanie, potem mozesz za 20€ doladowac
      • Gość: ddjj Re: Austria Tani prepaid? IP: *.eranet.pl 30.03.06, 22:53
        Dzieki ekonom.
        Ze z budki taniej to juz sie dowiedzialem, ale glownie chodzi mi o to by nie
        placic za polaczenia przychodzace z Polski. No i czasem do budki daleko.
        • liloom Re: Austria Tani prepaid? 31.03.06, 16:16
          W Austrii sa inne tanie mozliowsci zeby dzwonic bez prepaid np. telediscount,
          albo karty na zdrapki.
          Telediscount ma nr dostepu, znasz to?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka