jan-batory 01.05.06, 15:51 Witam Mam zamiar nabyć nowy aparat, prawdopodobnie będzie to jeden z tych dwóch. Oba za tę samą cenę w tym samym abonamencie, który wybrać? który według was jest lepszy? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buraque Re: Nokia 6630 czy SE K600? 01.05.06, 16:05 jan-batory napisał: > Witam > Mam zamiar nabyć nowy aparat, prawdopodobnie będzie to jeden z tych dwóch. > Oba za tę samą cenę w tym samym abonamencie, który wybrać? który według was > jest lepszy? > Pozdr. ja mam Nokię 6630 i ja polecę, przede wszystkim ze względu na Symbiana, który daje nieograniczone mozliwości poszerzenia funkcji. Nie ma sie co zastanawiać, to dobry telefon... Odpowiedz Link Zgłoś
blq Re: Nokia 6630 czy SE K600? 01.05.06, 16:20 jesli liczy sie dla Ciebie radio i długo trzymająca bateria, to bierz SE. jesli Symbian i karty pamięci - to Nokię. oba to dobre telefony, ale każdy ma przewagi gdzie indziej. PS. na wolnym rynku Nokia jest droższa o jakieś 150zł i to moze byc jakis argument... Odpowiedz Link Zgłoś