doominikka 12.05.06, 20:37 hejka! :) mam male pytanko: nie wie ktos tak przypadkiem gdzie mozna kupic obudowe do tego fonu??? prosze piszcie jesli cos wiecie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mały Re: sagem myV-65 IP: *.aster.pl 12.05.06, 23:51 oficjalnie telefon (jak na razie) nie dostępny w polsce, wiec części tylko na zamówienie a wtedy ceny zaporowe raczej szukaj w komisach i na giełdach Odpowiedz Link Zgłoś
doominikka Re: sagem myV-65 13.05.06, 16:29 A macie może jakies konkretne namiary? Moze jakas stronka jest z tym? No nie wiem... Albo moze jakis sklep internetowy? Slyszalam cos, ze to tego telefonu pasuje obudowa z innego sagema... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Re: sagem myV-65 IP: *.aster.pl 14.05.06, 15:26 www.allegro.pl/item103519702_obudowa_sagem_my_v65_srebrna.html pobróbka ale zawsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
doominikka Re: sagem myV-65 14.05.06, 16:19 Qrcze troszke malo efektowna :/ ale dobrze ze jest, kupie na pewno ;) troszke moze przerobie. dzieki:) a jeszcze jedno pytanko. bo wiem ze mozna robic takie obudowy na zamowienie, tylko nie wiem gdzie... w jakis serwisach (plus, era itp.) czy moze... no nie wiem... gdzies indziej?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Re: sagem myV-65 IP: *.aster.pl 14.05.06, 16:42 możesz sprawdzić czy obudowa od my-x7 będzie pasowała, bo podobno pasuje sam tego nie sprawdzałem www.allegro.pl/15903_myx_7.html?order=t&view=gtext Odpowiedz Link Zgłoś
doominikka Re: sagem myV-65 16.05.06, 19:27 No kurcze ładniutkie obudowy... ale cóż, przecież nie bede kupowac ich bo nie jestem w 100% pewna :( ale dzięki bardzo... jak cos jeszcze bedziesz wiedzieć to pisz i wszyscy niech pisza jeśli cośik wiedzą! PZDR! Odpowiedz Link Zgłoś