Dodaj do ulubionych

Nokia 6680 z Angli z simlocka, nie da się usunąć!

IP: *.devs.futuro.pl 21.06.06, 18:49
Uwaga, uwaga kupce Nokia 6680 z angli z siec 3 może byc w inne sieć i na
dodatek aparaty przewieziony ze stanów. Nie które modele nie da się ( w tej
chwili) usunąć simlocka, nie ma szans. Sprzedawców na allegro piszą że z
simlocka ale nie piszą że nie da się z tych modele usunąć.Niektóre
odpowiadają na maila żę ( myślę, chyba tak da się) lepiej zapytaj w komisie
gdzie usuwają simlocka a nie u sprzedawca które chce tylko sprzedawać
bezradny aparaty dla najwy tak jak ja które teraz stoj nie mam żadnego
kontaku i mój interes właśnie zachamował się i tracę klientów którzy zemna
nie mogą skontaktować.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: adi_c1 Re: Nokia 6680 z Angli z simlocka, nie da się usu IP: *.elblag.dialog.net.pl 21.06.06, 19:10
      A mozesz to napisać czytelnie bo nie rozumiem.
      • speedone Re: Nokia 6680 z Angli z simlocka, nie da się usu 21.06.06, 19:31
        wystarczylo czytac forum juz dawno temu
      • Gość: BB Re: Nokia 6680 z Angli z simlocka, nie da się usu IP: *.devs.futuro.pl 21.06.06, 20:40
        Chcialem zmienic tel. na lepsze.Obserwowalem kilka tel. Nokia na allegro,
        podobalo mi sie ten model i kuszace cena. Zdalem kilka pytan o simlocka
        odpowiedz albo "chyba" albo " myślę" ze tak, bo simlock to simlock, kilka razy
        już usuwalem ale nie siedze na forum zeby szukac temat simlocka, simlock to
        simlock. Po zakupie przypadkiem dowiedzialem ze akurat ten model i innych
        jeszcze nie da sie usunac simlocka, z wlaszczatych przewiezony z Angli lub ze
        stanow. Nie da sie nie ma szans. każde w komisie mi tak samo mowil.
        Pozdrawiam.
        • speedone Re: Nokia 6680 z Angli z simlocka, nie da się usu 21.06.06, 20:51
          Gość portalu: BB napisał(a):

> Chcialem zmienic tel. na lepsze.Obserwowalem kilka tel. Nokia na allegro,
          > podobalo mi sie ten model i kuszace cena. Zdalem kilka pytan o simlocka
          > odpowiedz albo "chyba" albo " myślę" ze tak, bo simlock to simlock, kilka razy
          > już usuwalem ale nie siedze na forum zeby szukac temat simlocka, simlock to
          > simlock. Po zakupie przypadkiem dowiedzialem ze akurat ten model i innych
          > jeszcze nie da sie usunac simlocka, z wlaszczatych przewiezony z Angli lub ze
          > stanow. Nie da sie nie ma szans. każde w komisie mi tak samo mowil.
          > Pozdrawiam.

podobno sciagaja simlocki ale z 200-300zl kosztuje poszukaj w sieci , ciezko
          znalesc dobry telefon , ja sie jak kupowalem mojego ostatnio troszke balem ze to
          mina bo mial 3 wlascicieli ten telefon w przeciagu 3 miesiecy....
          • speedone Re: Nokia 6680 z Angli z simlocka, nie da się usu 21.06.06, 20:54
            > podobno sciagaja simlocki ale z 200-300zl kosztuje poszukaj w sieci , ciezko
            > znalesc dobry telefon , ja jak kupowalem mojego ostatnio troszke balem ze t
            > o
            > mina bo mial 3 wlascicieli ten telefon w przeciagu 3 miesiecy....
            • Gość: BB Re: Nokia 6680 z Angli z simlocka, nie da się usu IP: *.devs.futuro.pl 21.06.06, 21:59
              Dziekuję bardzo za info, staram sie znależ rozwiązania.
              Pozdrawiam
              • Gość: Lopek Re: Nokia 6680 z Angli.Sa postepy z SIM lockiem? IP: *.proxy.aol.com 09.10.06, 23:18
                Troche stary watek,moze cos sie ruszylo w temacie?
    • Gość: adi_c1 Re: Nokia 6680 z Angli.Sa postepy z SIM lockiem? IP: *.elblag.dialog.net.pl 25.11.06, 15:49
      Witam,
      Czytałem ostatnio gdzieś na telepolis.pl że ktoś w Wa-wie ściąga simlocki z BB5
      ale tylko z polskich sieci, poszukaj na telepolis.pl
      • Gość: Michal Z Re: Nokia 6680 z Angli.Sa postepy z SIM lockiem? IP: 62.49.72.* 25.11.06, 18:55
        Witam
        Kupilem tydzien temu w Anglii 6680 Vodafone z simlockiem.
        Poprosilem poprzedniego wlasciciela o telefon do serwisu w tej sprawie.
        Podal im swoje namiary i oczywiscie IMEI tej mojej 6680.
        Przeslali mu maila z kodem. Wklepalem kod i NOKIA 6680 zostala odblokowana.
        Jak najbardziej za darmo!!!!!
        Oczywsicie wczesniej telefon byl na kontrakcie jakis czas.Mysle ze ponad rok.
        pozdr!
        • Gość: galtom dlaczego nie da sie usunac simlocka???? IP: *.range81-154.btcentralplus.com 25.11.06, 21:30
          na czym polega problem i roznica, ze z jednych sie da a z innych nie?
    • Gość: lysy 6630 IP: *.enterpol.pl 25.11.06, 23:04
      z tego modelu tez sie nie da sciagnac simlocka prawdopodobnie
      jeszcze ......polsak to zacofany kraj .............
      • barracuda7110 Re: 6630 26.11.06, 00:01
        Hmm a w innym kraju można?
        • Gość: ok Re: 6630 IP: *.enterpol.pl 26.11.06, 10:32
          podobno juz mozna w angli :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka