Gość: arek IP: *.chello.pl 02.07.06, 20:02 mieszka w budynku w ktorym mam slaby zasieg. czy jak zmienia aparat na jakis nowy to bede mial lepszy zasieg?? ktory telefon na najlepsza antene?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolodziejo Re: zasieg w telefonie 02.07.06, 20:11 Wyniki testów mówią o Philipsach i Motorolach jako o telefonach o największej czułości, jednak: - Philipsy są w tym rzeczywiście najlepsze, ale mało ich w ofercie polskich sieci; - na Motorolę niektórzy forumowicze narzekali pod tym względem (v360 głównie), jednak jest opcja w menu, która zwiększa czułość w razie potrzeby; użyłem jej tylko raz w v547 i sprawdziła się wyśmienicie; Jeśli funkcjonalność aktualnie dostępnych u nas Philipsów Ci odpowiada, polecam Ci je bardzo. Używałem 3 modeli, z czego jeden był namiętnie flashowany i bardzo ciekawie się to w nich robi. Od strony oprogramowania są po prostu niezawodne. Nerwowym ludziom szybko psuje się klawisz nawigacyjny w modelu 355. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś