Gość: yasiu777
IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
03.07.06, 09:54
Witajcie poradźcie mi co mam wybrać, bo już sam nie umiem się zdecydować :-( Ogólnie rzecz biorąc napalałem się na nokie 6021 z zestawem BT, później patrzę i w tej samej cenie można mieć |(lub taniej ;-)) nokie 6822 i wszystko było by ok, licytowałem i niestety przegrałem aukcje :-( gdyby nie napatoczył się siemens sk65 imo cudownie wygląda ale czy nie jest trochę za duży, miałem wcześniej motorole a920 i już nie chce mieć telefonu o poręczności spawarki z osprzętem ;-) Licytowałem sk65 i napatoczył się benq-siemens s68 (oczywiście aukcja przegrana :-() i chciałbym go mieć na 100% ale czy to dobry wybór ? Słyszałem że nie można zdjąć simloka :-( to prawda ? W takim razie gdybym kupił go w eramix czy przeniosą mi za darmo (lub w miarę przyzwoitej cenie) numer z plusa do ery ??? Nie chce zmieniać numeru, czy w takim razie będę musiał sobie odpuścić s68 ???
Co sądzicie o tych telefonach z[beeep]ensy mi się bardziej podobają i maja więcej pamięci s68 – 26mb a sk65 64mb, żaden nie ma mp3 i aparatu ale to mi nie przeszkadza chce funkcjonalny telefon ważne by było BT ;-) Nokie mają mniej pamięci ale mają za to EDGE :-( no ale siemensy SA z metalu a nokie z trzeszczącego plastiku. Pyzatym s68 jest lekki, ma super wyświetlacz niezłe dzwonki, aluminiowa obudowę i super wyświetlacz – mam nadzieje że nowy produkt benq-siemens nie będzie się tak psuł jak pozostałe telefony typu S-klasa, C-klasa i Cx-klasa. SK65 za to nie ustępuje s68 duży wyświetlacz, piękny design no i te 12 cm wysokości myślę jednak ze mógłbym się poświęcić dla tej klawiatury ;-) No ale kurde, nokia to nokia jak coś się zepsuje to można naprawić wszędzie i za grosze, a doświadczenie mi mówi że egzotycznych telefonów naprawialnie nie trawią np. nikt nie chciał mi wyczyścić a920 w środku z kurzu, bo bali się rozkręcić, a jak już to chcieli 150 zł h**e jedne. Nokie nie mają problemów z BT, są uniwersalne, jest dużo akcesoriów no i jak nie da się nic zrobić ze smokiem w s68 będę musiał się zdecydować na nokie albo sk65 :-(
Ratujcie, bo konam z niewiedzy :-( buuuuuuuuuuu
Jest jeszcze możliwośc wzięcia na 12 miesięcy ABO - lepiej się opłaca niz eramix, ale czy wtedy przeniosą numer ???