Dodaj do ulubionych

Orange chce zdeklasować rywali

IP: 198.36.86.* 18.09.06, 17:19
biznes.interia.pl/news?inf=792373
Obserwuj wątek
    • barracuda7110 Re: Orange chce zdeklasować rywali 18.09.06, 17:45
      Jak wymyślą kolejne ładne hasełko to ludzie znów będą do nich walić drzwiami i
      oknami :/.
    • kolodziejo Re: Orange chce zdeklasować rywali 18.09.06, 21:39
      Nie mogę się doczekać, aż będą pierwsi...

... od końca.
      • Gość: gauche Re: Orange chce zdeklasować rywali IP: *.ztpnet.pl 19.09.06, 09:37
        Wystarczy, że wyłączą nieczynne Popy w ilości kilku milionów :-)
    • mellody Re: Orange chce zdeklasować rywali 20.09.06, 12:15
      I właśnie dlatego mam dziś problem ze złożeniem pisma rozwiązujązego umowę :/
      A miało być tak łatwo...
    • Gość: @d@m Re: Orange chce zdeklasować rywali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 15:51
      wątpię,żę 11,5 mln ludzi zostanie z orange,skoro Era bedzie T-mobile,Plus
      Vodafone Polska,a na dodatek wejdzie P4 :)
      • Gość: Dahud Re: Orange chce zdeklasować rywali IP: 213.17.162.* 20.10.06, 09:45
        Czy gdybyście otwierali nową, dużą firmę też bralibyście byle kogo? (!) Ja
        zrobiłabym konkretną selekcję, tylko po to, by wiedzieć że mam najlepszych.
        Uważam, że wypowiadają się jedynie osoby, które nie przeszły nawet pierwszego
        etapu, rozumiem więc złośc i rozżalenie, tego, że nikt nie zauważył jacy
        wspaniali wszyscy jesteście. Ciekawe, że nikt kto przeszedł rekrutację P4 nic
        złego na temat tej firmy nie pisze.
    • iberia30 Re: Orange chce zdeklasować rywali -marzenia 19.10.06, 15:56
      scietej glowy...skoro w nosie maja swoich lojalnych klientow to nie wroze im
      swietlanej przyszlosci.
      • Gość: Kati Re: Orange chce zdeklasować rywali -marzenia IP: *.chello.pl 19.10.06, 21:20
        Myśle że przesadzacie,jestem z nimi od samego początku najpierw Idea potem
        Orange i nie miałam zadnych problemów! Żadnych zawyżonych rachunków,rozwiazanie
        umów na czas a w Plusie nie dosc ze miesiac zmuszaja do przeciagniecia umowy to
        jeszcze oszukuja na rachunkach jak sie da!Era! ma najgorszy zasięg z mozliwych
        i spróbuj zmienic taryfe w ciagu umowy,zapomnij a w Orange mozesz stale
        dostosowywac abonament do swoich potrzeb!
        ORANGE GÓRą!!
        • kolodziejo [...] 20.10.06, 15:26
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • yavorius Kołodziejo 20.10.06, 15:27
            Bez wycieczek osobistych proszę ;-)
        • iberia30 Re: Orange chce zdeklasować rywali -marzenia 20.10.06, 15:34
          Gość portalu: Kati napisał(a):

> Myśle że przesadzacie,jestem z nimi od samego początku najpierw Idea potem
          > Orange i nie miałam zadnych problemów!

tez jestem ich klientem 8 lat i jakos nie widze,zebym cokolwiek z tego
          miala.Wlsanie skonczyla mi sieumowa i jakos nie moge sie doprosic dobrego
          telefonu w NORMALNEJ cenie.
          Wadzi im, ze jako klient indywidualny mam zyczenie miec telefon biznesowy.
        • pptaku Re: Orange chce zdeklasować rywali -marzenia 23.10.06, 18:26
          Przepraszam bardzo,
          a w jakim ty kraju mieszkasz??? bo ja mam z nimi doczynienia ( w polsce )
          od wielu lat Ida/Orange i tylko czekam konca umowy ( luty/2007 ) zeby miec już
          to z głowy.Tyle razy mnie robili w trąbe że mam dosyć. O opiniach moich
          znajomych na ten temat nie wspomne bo to sie nie nadaje do druku.
          Pozdrawiam.
          ps. w O2 (UK) za smieszne pare funtów mam 800 minut i 200 sms / miesiecznie
          przez cały okres umowy. A telefon za free dostałem Nokie N73.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka