Gość: ukaszhinio IP: 80.48.169.* 28.09.06, 17:00 jaki jest obecnie najlepszy na rynku telefon z odtwarzaczem mp3? cena nie ma znaczenie:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: benek Re: tel z mp3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 17:14 z własnego doświadczenia - motorola e2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kina Re: tel z mp3 IP: *.kutno.mediaclub.pl 28.09.06, 19:06 K 700i super !! :) Odpowiedz Link Zgłoś
blq nie piszcie bzdur!!! 28.09.06, 20:05 ludzie jak sie nie znacie, to bzdur nie piszcie. najlepsza (obiektywnie) jest Motorola E2 ROKR. badano brzmienia, czestotliwosci itp sprawy. zaraz potem telefony muzyczne SE. w800, w810, w300 k750 reszta jest spooooro gorsza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafall Re: nie piszcie bzdur!!! IP: *.debacom.pl 02.10.06, 22:22 W ofertach sieci a także na polskiej stornie Motoroli nie mogę znaleźć modelu E2 ROKR... Wszędzie jest tylko ROKR E1. Czy to pomyłka ? I pytanie, czy są dołączone słuchawki, a jeśli tak to czy są one dobrej jakości, albo czy są dostępne w sprzedarzy inne ? Po prostu chcę kupić telefon z dobrym odtwarzaczem mp3, nie zależy mi na aparacie ani na innych bajerach... Jaki polecacie ? Odpowiedz Link Zgłoś
jurek7 Re: nie piszcie bzdur!!! 02.10.06, 22:56 Gość portalu: rafall napisał(a): Po prostu chcę kupić telefon z dobrym odtwarzaczem mp3, nie zależy mi na > aparacie ani na innych bajerach... > Jaki polecacie ? Ja polecam SE w300i. Kupiłem miesiąc temu i jestem zadowolony. Ma kilka drobnych mankamentów (np. mały wyświetlacz), ale jak dla mnie jest OK. Standardowa karta pamięci 256 MB (z tego co wiem, można włożyć maksymalnie kartę 512 MB) póki co wystarcza. Radio całkiem przyzwoite. Aparat słaby, ale na nim mi w ogóle nie zależało. W Orange kosztował mnie 28 złotych przy zobowiązaniu 65 złotych na 2 lata + wykorzystanie punktów Profit. Odpowiedz Link Zgłoś
blq Re: nie piszcie bzdur!!! 02.10.06, 23:56 E2 oczywiście nie ma jeszcze u zacofanych polskich opów, którzy mają (po czesci słusznie) polskich konsumentów za stado baranów którym można wmówić wiele i wiele przemilczeć :/ E1 to telefon sporo gorszy, mocno przestarzały i muzycznie pozostający w tyle nie tylko za E2, czy SE, ale także droższymi nokiami :/ jesli nie zalezy Ci na aparacie, to może faktycznie SE w300i? Albo jakikolwiek SE - ten najtanszy z kartą pamięci, a to juz od abonamentu zalezy ktory... jakosc playera mają taką samą i tak samo dobrą. Odpowiedz Link Zgłoś
karollolito Re: tel z mp3 03.10.06, 11:35 Najlepszym wyborem będzie nokia E50.Ma bardzo dobry odtwarzacz mp3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [...] Re: tel z mp3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 12:10 to po co mądralo pytasz się w innym wątku czy wybrać ten telefon?! Odpowiedz Link Zgłoś