Dodaj do ulubionych

motorola v365 made by acer

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 17:33
dostanę z usa motorolę v365. wuj przesłał mi już ulotkę. jest tam napisane, że
telefon jest produkowany na licencji motoroli przez firmę acer. co to jest za
acer i czy trzeba się martwić o jakość?
Obserwuj wątek
    • Gość: xn Re: motorola v365 made by acer IP: *.it-net.pl 21.11.06, 17:45
      Acer produkuje m.in laptopy. O jakość martw się w drugiej kolejności. Pytanie czy telefon ze stanów będzie działał w europie?
      • barracuda7110 Re: motorola v365 made by acer 21.11.06, 18:31
        Zdaje się, że acer zrobił niegdyś niezbyt udany model motoroli mianowicie e365.
        • blq Re: motorola v365 made by acer 21.11.06, 18:39
          ... i pewnie o e365 chodzilo autorowi postu.

nie ma motoroli v365, a v360 i v635 NA PEWNO nie robił Acer.

e365 jest dwuzakresowy. nawet jak bedzie u nas działał, cóż... to jest ZLOM.
          jeden z najbardziej awaryjnych telefonow w historii, bez javy, no i o 3-4 lata
          przestarzały.

gosc z USA moglby sie na bardziej wartosciowy prezent rzucic, a nie cos co u nas
          jest 150 zl warte. pod warunkiem ze sprawne, w bdb stanie, komplet i na
          europejskie czestotliwosci...

• Gość: kingbb Re: motorola v365 made by acer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 20:37
            kiedy właśnie v365 "a new Motorola phone based on popular v360" znalazłem ją też
            w google ale tu słowa o firmie acer nie ma za to w oficjalnej ulotce jest
            direct.motorola.com/ENS/web_producthome.asp?Country=USA&language=ENS&productid=30635
            • blq Re: motorola v365 made by acer 22.11.06, 01:55
              heh, faktycznie jest cos takiego. niszowy produkt dla Cingulara. nie mam pojęcia
              co w nim grzebał Acer. byc moze skopiował technologie v360 a moze tylko firmował
              jakies podzespoły. trudno powiedziec.

jedno jest pewne: jest czterozakresowy, wiec bedzie poprawnie działać w Polsce.
              ale co do awaryjnosci - nic sie nie da powiedziec. nic.......

• Gość: kingbb Re: motorola v365 made by acer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 22:10
                dostałem!! kabel do kompa jest acer, jak komputer szuka nowego sprzętu to jest
                acer phone (v365), ale cały telefon jest oznakowany jako motorola. aha,
                przypomniałem sobie, że przy uruchamianiu odtwarzacza mp3 jest logo acer
                advanced mp3 player. no to dzięki za rady i módlmy się żeby to działało. chociaż
                skoro telefon jest motorola to może acer tylko ten kabel zrobił i mp3??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka