Dodaj do ulubionych

v300 z softem v600

IP: *.bielskpodlaski.mm.pl 25.02.07, 12:40
Witam.
Mam motke j/w i problem z nia. Mianowicie, po wrzuceniu dzwonka na komorke
nie moge go ustawic jako dzwiek smsa. Pomimo, iz ten plik znajduje sie w
multimediach, nie ma go w ustawieniach dzwieku smsa ani dzwonka. Pomozcie, bo
nie wiem co sie dzieje, moze to wina softu? To nie 1sza motka jaka mam,
dlatego tak mnie to dziwi.

pozdr.
Obserwuj wątek
    • blq Re: v300 z softem v600 25.02.07, 12:47
      nie to nie wina softu, prawdopodobnie złym programem wrzucasz ten dzwonek.
      trzeba to robic Mobile Phone Tools.
      • Gość: nikka Re: v300 z softem v600 IP: *.bielskpodlaski.mm.pl 25.02.07, 12:52
        p2kman
        • blq Re: v300 z softem v600 25.02.07, 18:44
          no też mówie, p2kman, p2kcommander (chyba że naprawili to w pozniejszych
          wersjach?) nie nadają się do wrzucania dźwięku. tylko obrazków.

a dzwięki to przez MPT tylko i wyłącznie.
          • Gość: nikka Re: v300 z softem v600 IP: *.bielskpodlaski.mm.pl 25.02.07, 20:42
            Miales racje... nie ten program. Tylko dlaczego to nie dziala na wszystkie
            pliki (mp3)? Udalo sie z 1 plikiem, reszta sie buntuje ;/.
            • Gość: ycbo Re: v300 z softem v600 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 15:53
              Po wgrywaniu dzwonków P2KTools, Man, Commander nalezy wykasować dwa pliki :
              TempToneDB.db MyToneDB.db Pliki indeksujące dźwięki w telefonie. Po wykasowaniu
              i wyłączeniu / włączeniu telefonu tworzą się nowe pliki z aktualną zawartością
              dźwiękową.
              • blq Re: v300 z softem v600 26.02.07, 18:35
                tia, te pliki to za sporo błędów w dzwiekach jest odpowiedzialna. w niektorych
                modelach wieszają całą personalizacje... czasem ludzie musieli soft od nowa
                wgrywać...

ech, stare dzieje, ledwo to pamietam :) motorole c650 itp przejscia :)))
                • Gość: ycbo Re: v300 z softem v600 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 21:48
                  blq z całym szacunkiem ale to bzdury. Od wersji 0.8.6 P2KTools ma przycisk
                  naprawiania dźwięków nie robiący nic innego jak kasowanie tych pliczków.
                  Zasada przy Motoroli obecnie jest taka = do telefonu co się da ładować przez
                  bezpieczny MPT = czego się nie da (foldery, skiny)przez P2KTools 0.8.6 lub
                  P2KCommander. Gry MotoMidManem - super kombajn do wgrywania, kopiowania, zmiany
                  rozdzielczości w grach.
                  • blq Re: v300 z softem v600 27.02.07, 22:27
                    zapewniam Cię że w czasach o ktorych piszę (rok 2004 i 2005 styczen/luty) to nie
                    były bzdury. p2ktools był wtedy w starszej wersji (ta o ktorej piszesz pojawila
                    się, zdaje sie, we wrzesniu 05). o p2kcommander nikt wtedy jeszcze nie słyszał,
                    może poza paru wtajemniczonymi Ruskimi z otoczenia jego twórców.

• Gość: nikka Re: v300 z softem v600 IP: *.bielskpodlaski.mm.pl 28.02.07, 10:40
                      Juz wszystko gra, blq dobrze mowil, ze MPT. Pozniej to ja sie zamotalam, bo nie
                      usunelam dzwonkow wgranych wczesniej przez p2kman, heh.
                      Dzieki za pomoc :)

Aha, jeszcze 1 pytanko skoro juz tu jestem. Ile powinna trzymac bateria w n80 i
                      v300? Tak srednio, bo wiadamo, zalezy ile sie korzysta.

pozdr:)
                      • blq Re: v300 z softem v600 28.02.07, 12:13
                        nokia n80 to katastrofa: trzyma tak od pół, do dwóch dni max. dwa dni jak leży i
                        nic się jej nie robi.

v300... około 3-4 dni. tak standardowo dla tego typu telefonów.
                        • Gość: nikka Re: v300 z softem v600 IP: *.bielskpodlaski.mm.pl 28.02.07, 12:55
                          Aha, czyli w sumie moja motka i n80 brata mieszcza sie w normie. Myslelismy o
                          wymianie bateri na nowe, jego jest raczej nowa gorzej z moja. Ale skoro tak
                          mowisz nie warto wywalac pieniedzy na nowe...

Wielkie dzieki i podrawiam :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka