szyszkaa 27.04.07, 12:09 Mam nowy telefon SE w300i i chcę sformatować baterię, ale słyszłam różne opinie na temat jak to się rob i już sama nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius Re: Jak prawidłowo sformatować baterię? 27.04.07, 12:13 Przeszukaj forum, temat omawiany przynajmniej kilkanaście razy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andres Re: Jak prawidłowo sformatować baterię? IP: 212.160.172.* 27.04.07, 12:26 baterii litowo-jonowych lub litowo-polimerowych nie formatuje sie. SPrawdz jaki typ baterii ma Twoj telefon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skeezy Re: Jak prawidłowo sformatować baterię? IP: *.chello.pl 27.04.07, 12:41 I po co odpisujesz? Dzięki takim jak Ty, liczba osób cierpiących na analfabetyzm funkcjonalny rośnie w zastraszającym tempie. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Jak prawidłowo sformatować baterię? 27.04.07, 23:55 kiedy warto odpisać chociażby żeby zwrócić uwagę, że formatować to można twardy dysk, a akumulator się formuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skeezy Re: Jak prawidłowo sformatować baterię? IP: *.chello.pl 28.04.07, 11:31 szprota napisała: > kiedy warto odpisać chociażby żeby zwrócić uwagę, że formatować to można twardy > dysk, a akumulator się formuje. To prawda. W takim przypadku warto ;) Odpowiedz Link Zgłoś