maruda.r 09.05.07, 20:57 Naszym atutem mają być niskie ceny i dzięki temu chcemy do siebie przekonać wszystkich. Nie zamkniemy się w żadnej niszy - zapewnia Wieczorek. *********************************** Mnie już przekonaliście próbą oszustwa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: UKE Tele2 coraz bliżej komórek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 21:44 A wczoraj wieczorem Pani Prezes Streżyńska znalazła się w szpitalu po tym, jak doznała wylewu. Coś mi się więc widzi, że wszystko się teraz opóźni nieco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elofon Tanie rozmowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 00:47 Dla dzwoniących za granicę: www.elofon.pl/?sms=Tanie_polaczenia_krajowe_miedzynarodowe Odpowiedz Link Zgłoś
apparent Tele2 coraz bliżej komórek 10.05.07, 07:33 Ludzie, jaknajdalej od tej firmy ! Odpowiedz Link Zgłoś
adwach PTC czyli Era ma najgorszy.... 10.05.07, 08:03 zasięg w kraju. Nawet w centrum dużego miasta (pow. 500 tys. mieszkańców) czasami ma taki zasięg jak głęboko w Bieszczadach... Straszne..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: many Tele2 -omijajcie ta firme IP: *.chello.pl 10.05.07, 08:51 nic nie podpisujcie z ta firma. tele 2 wyglada jakby byla sterowana przez ruska mafie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Tele2 -omijajcie ta firme IP: *.eranet.pl 10.05.07, 12:55 stuknij się głowę! Sam jesteś ruska mafia. Korzystam z Tele2 i jestem bardzo zadowolona!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hh Re: Tele2 -omijajcie ta firme IP: *.chello.pl 14.05.07, 22:40 walniete babsko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Re: Tele2 coraz bliżej komórek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 12:27 Mój Ojciec odmówił podpisania umowy pani akwizytor Kruszyńskiej i dowięciał się, że jest starym sku...em. Bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś