justyna0509 03.02.07, 21:31 POdalam dzis piewszy raz kiwi narazi polowke i okazal sie prawdziwym hitem mala zjadla go w sekundzie.Podalam narazie polowke i jak myslcie kiedy moge podac cale i jak czesto podajecie kiwi pozdrawiam justyna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ahoff Re: kiwi prawdziwy hit 03.02.07, 21:44 Obswrwuj dziecko, jak nic sie nie stanie w ciagu 1-2dni, to podaj cale. Ja tez musze sprobowac. czytalam,ze juz mozna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ab76 Re: kiwi prawdziwy hit 03.02.07, 21:44 Hm.. ja daję Miśce kiwi uż od jakiegoś czasu (nie pamiętam dokładnie..)- po poście Dagi że pomaga na zatwardzenia. Faktycznie działa rewelacyjnie. Czasem daję codziennie, czasem co kilka dni.. Dominika zawsze zjada z apetytem ( jak jest kwaśniejsze to się tylko "otrząsa i dalej otwiera dziuba) Odpowiedz Link Zgłoś
lili2006 Re: kiwi prawdziwy hit 03.02.07, 22:00 a jak podajecie? z ziarenkami? zblendowane czy kawałki na łyżeczce? dzięki, ola Odpowiedz Link Zgłoś
justyna0509 Re: kiwi prawdziwy hit 04.02.07, 10:10 Ja obralam ze skorki opłukalam i rozdrobilam widelcem zycze samcznego a my probujemy dzis dalej Odpowiedz Link Zgłoś
wiolik2 Re: kiwi prawdziwy hit 04.02.07, 17:39 Faktycznie kiwi działa świetnie rozwalniająco. Ja podaję małemu już jakiś miesiąc. Działa. Je rozdrobnione widelcem z ziarenkami oczywiście, które potem są w ... kupce. Odpowiedz Link Zgłoś
malenkima Re: kiwi prawdziwy hit 04.02.07, 20:06 ja też daję czasami w celu rozluźnienia stolca działa dobrze razem z pesteczkami, tylko czasem wycinam ten biały rdzeń ze środka, ale rozdrobnionym nie udało mi się jej nakarmić a podobno szybciej działa także dostaje w kawałkach takich około 0,5-0,7 cm tak jak już większość jedzenia i gryzie sama Odpowiedz Link Zgłoś
wiolik2 Re: kiwi prawdziwy hit 04.02.07, 20:15 Ale ci zazdroszczę tych kawałków mój się ciągle dławi większymi kęskami, ja wtedy dostaję "zawału" i znowu rozdrabniam, ale trochę widze postęp, ale tylko trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
malenkima Re: kiwi prawdziwy hit 05.02.07, 08:20 na Was też przyjdzie czas a moja młoda też się czasem dławi ale inaczej sie przeciez nie nauczy a im wczesniej tym lepiej! w razie czego woda w pogotowiu Odpowiedz Link Zgłoś
ada1122 Re: kiwi prawdziwy hit 04.02.07, 20:44 dziewczyny.. głupie pytanie.. ale to kiwi to surowe dajecie, tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
karolah2 Re: kiwi prawdziwy hit 05.02.07, 10:26 Ja daje od jakiegos czasu już całą.Mała tez je uwielbia zreszta jak wszystkie inne owoce kiwi podaję często z babanem i jabłkiem:taka sałatka owocowa Odpowiedz Link Zgłoś
ada1122 a moja misia nie lubi kiwi :( 06.02.07, 16:31 podałam jej dziś z kaszką.. druga wersja to z jabłkiem a trzecia to samo kiwi.. kwasiła sie i zaciskała ząbki.. szkoda, myślałam (po waszych postach)ze to bedzie hicior.. Odpowiedz Link Zgłoś
justyna0509 Re: a moja misia nie lubi kiwi :( 06.02.07, 18:21 Dzieci sa niestety a moze stety rozna i smaki tez rozne moja np nie lubi czerwonych burakow pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś