Gość: basia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 23:25 Byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś pomogl mi ustawić wap dla sharpa gx10 w plusie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x Re: SHARP ustawienia wap w PLUSIE IP: *.broadband.pl 13.05.07, 10:15 plusgsm.pl/uslugi/konfiguracja/konfiguracja_manualna/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: SHARP ustawienia wap w PLUSIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 10:25 to mi nic nie da, potrzebuje kogos kto ma sharpa w plusie zeby podal mi swoje ustawienia. Robilam to co jest podane w twoim linku i opcja nadal nie dziala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: SHARP ustawienia wap w PLUSIE IP: *.broadband.pl 13.05.07, 10:38 Jakie SWOJE ustawienia, skoro ustawienia są takie same dla wszystkich telefonów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: SHARP ustawienia wap w PLUSIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 14:07 No bo tam są opcje ktorych nie ma w podanym przez Ciebie linku i ja nie wiem co ja tam mam wpisać. Sharpa nie ma w polsce i pewnie długo nie będzie stąd cały problem... Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: SHARP ustawienia wap w PLUSIE 13.05.07, 23:45 To napisz, jakie opcje są w Sharpie - na ślepo trudno nam doradzić. Odpowiedz Link Zgłoś