IP: *.range86-142.btcentralplus.com 04.06.07, 00:09
To dla tych, ktorzy uwazaja ze aparat foto w kom to bzdura i do zdjec na
wakacjach maja cyfrowki.
anro.fotosik.pl/
Obserwuj wątek
    • blq Re: zdjecia 04.06.07, 00:52
      Zawsze się znajdzie jakiś samozwańczy "prawdziwy fotograf(ik)", który napisze że
      to to się nawet na znaczek pocztowy nie nadaje. To tak jak z audiofilami
      (wszelkiej maści od "tylko gramofon, żadnych CD", poprzez "tylko CD, żadnych
      mp3" a na "mp3 ale tylko z iRivera+Sennheiser cx300" skończywszy).

Postęp w aparatach dołączanych do komórek jest oszałamiający. Gdzie indziej w
      przeciągu 4 lat nastąpił taki postęp?

Inna sprawa, że n73 to nie jest telefon z aparatem, tylko komputer z telefonem i
      aparatem :P
      • kolodziejo Re: zdjecia 04.06.07, 08:23
        ... i procesorem 200 MHz.
        • kolodziejo Re: zdjecia 04.06.07, 08:27
          ups, 220
      • abc85 Re: zdjecia 04.06.07, 08:26
        Nie bede sie czepial o to co napisales o dobrych mp3 playerach bo moze rozanicy nie wyczuwasz. Ale dla mnie jest istotna i niestety N73 dobra pod tym wzgledem nie jest.
        Ja tak z ciekawoscie tylko spytam: ile zdjec mozna zrobic Nokia n73 na jednym ladowaniu baterii? Bo jeszcze sie nie spotkalem z taka informacja ...
        • blq Re: zdjecia 05.06.07, 00:40
          ale ja wcale nie twierdze ze w n73 jest dobry player. nie jest, mogli sie lepiej
          postarac, zwlaszcza na firmowych słuchawkach jest źle. SE ma znacznie lepszy,
          Motorola porównywalny, tylko samsung znacznie gorszy.

Co do pytania... ile zdjęć na jednym ładowaniu baterii? hm... kilkaset albo i
          więcej. nigdy nie liczyłem.
    • kolodziejo Re: zdjecia 04.06.07, 09:17
      Aparat fotograficzny w telefonie to JEST bzdura, chociaż te zdjęcia z N73
      naprawdę zasługują na uznanie, brawo Nokia, to jednak bardzo dużo im brakuje do
      porządnego aparatu (oglądam zdjęcia z Sony DSC-H9 i widzę różnicę) :).
      • Gość: rr Re: zdjecia IP: *.range86-142.btcentralplus.com 04.06.07, 23:40
        Ales Ty uparty. Przeciez ja nigdzie nie napisalem, ze N73 robi zdjecia jak H9.
        Ale jak Ci bateria w cyfrowce padnie to fajnie miec w kieszeni cos co ja
        zastapi. Jakosc nie ta sama ale przyzwoita. Juz nie wspomne o sytuacjach, ktore
        warto sfotografowac kiedy nie ma sie cyfrowki przy sobie. I nie porownuj N73 z
        H9 bo moge Ci zaproponowac porownanie Twojego "made in china" Soniaczka z:
        www.hasselblad.com/products/h-system/h2
        Naprawde widac roznice.
        Ps. Ciezko H9 upchnac w kieszeni. No i zadzwonic z niego sie nie da.
        Ps2. Nie wiem ile zdjec mozna zrobic na jednym ladowaniu. Bateria zawsze trzyma
        mi 2 dni, niezaleznie od tego ile czego uzywam (foto, mp3, tel)
        • kolodziejo Re: zdjecia 05.06.07, 08:49
          Racja :). Ale Soniaczek jest "Made in Japan" ;). A H9 to klasa średnia. Nie
          dorówna Hasselbladowi, ale jest lepszy od wszelkiej maści Olympusów, którymi
          wszyscy się podniecają.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka