Gość: Ciekawski IP: 212.160.172.* 09.06.07, 17:56 Własnie stałem się (miejmy nadzieje że) szczęśliwym posiadaczem nokii 6630 i poszukuję jakieś stronki z oprogramowaniem, grami i wogóle dodatkami wszelakiej maści. Pozdrawiam i liczę na pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blq wielokrotnie podawałem. 09.06.07, 18:42 i nie tylko ja... www.dotsis.com/mobile_phone/index.php symbianos.pl/ www.gsmcenter.pl/forum/index.php?c=11 gallery.mobile9.com/ tinyurl.com/3cshf7 www.gsmhacks.com/forums/downloads-goodies/ na niekotrych trzeba sie zarejestrowac, ale nie wiaze sie to ani z zadnymi opłatami, ani nawet długim okresem czekania. podajesz maila login i po chwili mozesz korzystac dowoli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawski Re: wielokrotnie podawałem. IP: 212.160.172.* 09.06.07, 19:32 Podziękował bardzo. ja znalazłem na tym forum tylko 2 adresy i jeden to jakiś dziwny a na 2gim nic nie znalazłem Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toma mówisz i masz.... IP: *.krasnystaw.net 09.06.07, 20:54 Nokia.petrucci.ch Wildpalm.co.uk Koti.phnet.fi N6600themes.esmartdesign.com Thenokiazone.com Compsoc.man.ac.uk Aikon.ch Mobile.box.sk Nokia.aydinz.com Nokiagamez.net S60world.com Mobango.com Getjar.com Nokiapower.digitalzones.com Handango.com Mastinetwork.com Symbianx.com Mobilesmania.com Pinoy-symbian.com Sms92.com Aman4u.com Mobilerule.com 60series.com Mobimaza.com Geomalik.com Peerboxmobile.com Cyberbenicio.tk Getsymbian.com Yomobilez.com Series60v3.com Simmobilez.com Cryotech.tk Nokia6630.com.sapo.pt Extragsm.com Nokiasoftware.info Koolcorner.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: wielokrotnie podawałem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 21:51 A czy jest jakiś program do N73, który umożliwiałby obsługę emotikonek(w wiadomościach) jakie są np . w k800i? Odpowiedz Link Zgłoś
blq Re: wielokrotnie podawałem. 11.06.07, 22:25 www.gsmcenter.pl/forum/viewtopic.php?t=190&postdays=0&postorder=asc&start=0 gdzies tam jest takie coś. poszukaj. moze przy okazji znajdziesz coś innego ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś