aska275 14.06.07, 01:03 Chcę się przenieść do tej sieci ale mam trochę obaw. Ma ktoś z Was już u nich abonament i opowie jak to jest w sieci Play?:) I może ktoś jeszcze ma Samsunga Z400? Z góry dzięki za konstruktywne wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
8x888 Re: Kto ma abonament w Play? 14.06.07, 07:41 Ja mam za 100 zł, czyli dostaje 150. Nie musisz sie niczego obawiać, Mieszkam na śląsku w Katowicach mam cały czas 3G , w Sosnowcu i Dąbrowie już nie ma 3g ale jest normalny zasięg bez przerw czy kłopotów. Każdy chwali swoje, ale ja bardzo polecam. Masz płaskie stawki i po prostu dzwonisz. Przez cały czas możesz sprawdzić ile kasy jeszcz Ci zostało, ale zapewniam Cię, że kasa ucieka bardzo powoli mimo, że dużo się gada. Jest to prosta i nowa oferta. Mam taki charakter, że zawsze lubię spróbować czegoś nowego. Przeniosłem numer z Heyah i podpisałem umowe jeszcze przed wielkanocą, za co w maju miałem przeszło 9 godzin do wygadania. Najlepsze są proste rozwiązania, bo po co sobie utrudniać życie. PS, możesz poszukać na forum było o Playu bardzo dużo, zobacz tez telepolis.pl tam też dużo zwłaszcza w komentarzach pod daną wiadomością. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marjanka_boss Re: Kto ma abonament w Play? 14.06.07, 18:35 Jeżeli chodzi o Samsunga Z400, to mieliśmy mnóstwo zgłoszeń dotyczących problemów z tym telefonem. Pewnie kwestia szczęścia, może się oczywiście trafić egzemplarz mało (a nawet wcale) awaryjny, ale nie ma co liczyć na szczęście. Chociaż ten który mamy u siebie na sali działa bezproblemowo :) m. Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Kto ma abonament w Play? 14.06.07, 19:59 A co z nokią 6288? Tak samo szybko wyrabiają się prowadnice jak w 6280? Klapka lata od razu czy trzyma się dzielnie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
marjanka_boss Re: Kto ma abonament w Play? 16.06.07, 19:54 6288 akurat u siebie nie mamy :) Także ciężko mi cokolwiek na ten temat powiedzieć... m. Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Kto ma abonament w Play? 16.06.07, 22:34 Szkoda, bo to telefon, który mnie bardzo kusi w play. BTW oby tylko zrobili coś na kształt oferty z przyjacielem w erze. Wtedy się nie zastanawiam i przenoszę 2 numery. Odpowiedz Link Zgłoś
marjanka_boss Re: Kto ma abonament w Play? 16.06.07, 22:39 Zgłoszę to... Może się zdecydują... :) m. Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Kto ma abonament w Play? 16.06.07, 22:41 Już kiedyś do nich dzwoniłem i pytałem o to. Niestety nic konkretnego się nie dowiedziałem :(. Ps a prawa autorskie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marjanka_boss Re: Kto ma abonament w Play? 16.06.07, 22:43 Tak się składa, że pracuję w Play, więc zgłoszę to w poniedziałkowym raporcie sugestii :) m. P.S. Mogę zaznaczyć, że to Twoja propozycja :))) Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Kto ma abonament w Play? 17.06.07, 22:20 Spoko. Żartowałem z tymi prawami autorskimi :). Póki co to na 99% przenoszę nr do play. Jak będzie to o czym Ci napisałem to od razu biegnę do salonu :). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
marjanka_boss Re: Kto ma abonament w Play? 17.06.07, 22:38 Już zostało wpisane do raportu. :) Jak tylko dostaniemy jakąś odpowiedź (o ile ją dostaniemy :P) to dam Ci znać! Pozdr, m. Odpowiedz Link Zgłoś
marjanka_boss Re: Kto ma abonament w Play? 16.06.07, 22:42 A co do telefonów-slajderów... Mieliśmy tu na sali dwa LG KU800 i jeden sam się rozsuwał a drugi ciężko było otworzyć, więc różnie to bywa... :) m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joasia_23 Re: Kto ma abonament w Play? IP: 217.98.71.* 17.06.07, 11:55 Największy minus Play to nieprzechodzenie złotówek na następny okres rozliczeniowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Kto ma abonament w Play? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 12:45 Czy ja wiem,czy to problem??Niewiele osob chyba juz z tego korzysta.Mi np. to niepotrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joasia_23 Re: Kto ma abonament w Play? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 18:26 z czego niewiele osób korzysta? z przechodzenia minut? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał a SE w ofercie play? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 13:42 czy planowane jest wprowadzenie Sony ericssonów do sprzedaży? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartekwroclaw Re: a SE w ofercie play? IP: *.elektrosat.pl 19.06.07, 14:22 tak.w krotce ma pojawic sie SE W880i Odpowiedz Link Zgłoś
bazylea1 Re: a SE w ofercie play? 19.06.07, 14:31 a cos wiecej? kiedy i za ile? mnie to najbardziej wstrzymuje przed przenisieniem sie do playa ale sprzedawcy twierdzą że nic nie wiedzą, tzn ze SE będą ale nie wiedzą kiedy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: a SE w ofercie play? IP: *.broadband.pl 19.06.07, 14:34 telepolis.pl/news.php?id=8667 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudek Re: a SE w ofercie play? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 12:05 No to juz jest: www.telepolis.pl/news.php?id=8727 Dobry telefon i całkiem niezłe ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
norah7 Re: a SE w ofercie play? 27.06.07, 12:49 Widzę że Play ma coraz więcej klientów ;-) Odpowiedz Link Zgłoś