Dodaj do ulubionych

Firmy same tną ceny roamingu

25.06.07, 22:05
Jak jest konkurencja, to ceny zawsze będą spadać.
Obserwuj wątek
    • xaliemorph Firmy same tną ceny roamingu 26.06.07, 02:30
      Koncerny zawsze dążą do status qou. A to dzięki sztucznej regulacji rynku na koncernach została wymuszona taka sytuacja która znów kieruje sytuację w stronę wolnego rynku i konkurencji.
    • Gość: artur To dlaczego mimo że konkurencja niby była IP: *.grupalotos.pl 26.06.07, 08:27
      czytaj sporo firm na rynku to ceny były takie wysokie.
      Czyli co to znaczy jest konkurecja ??
      • rootka Re: To dlaczego mimo że konkurencja niby była 26.06.07, 08:52
        Wcale tych firm nie ma wiele - na kazdym rynku max 4-5. W takiej sytuacji latwo
        im koordynowac ceny.
    • jurwal Firmy same tną ceny roamingu (?) 26.06.07, 12:08
      Operatorzy korzystają z ostatnich momentów żeby jeszcze coś dla siebie wyciąć.
      Ani myślą obniżać cokolwiek. Tylko Play rzeczywiście obniża koszty połączenia i
      tylko dlatego że wchodzi na rynek. Tak naprawdę to wcale nie są konkurencyjni.
      Sam sprawdziłem. Ich pracownicy opowiadają jakieś banialuki o specjalnych
      zniżkach dla mnie, jakby mnie znali od lat, ... szkoda pisać o ogranych chwytach.
      • Gość: re mBank jest tańszy od Play i wszedł przed nim IP: *.gdynia.mm.pl 26.06.07, 17:26
        ale mBank kompletnie nie reklamuje się i nikt o nim nic nie wie - a Orange
        ostatnio daje możliwość korzystania z dostępowego numeru, przez który WSZYSTKIE
        połączenia są po 35gr (WPTelefon i Alenumer)

ale masz rację, wszyscy się cwaniaczą, ale konkurencji (prawdziwej) brak - a
        obsługa kompletnie nie ma pojęcia co oferuje ich pracodawca - istna TRAGEDIA

co do roamingu, to jak ich Bruksela nie zmusi 9całe szczęście zmusiła), to g...
        zrobią z własnej woli
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka