Dodaj do ulubionych

sklepy internetowe a zakup telefonu

IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.07, 19:11
Chce kupic telefon bezprzewodowy za pośrednictwem sklepów internetowych,ceny
sa bardzo rozbieżne, skąd takowa sie bierze? od 153zł- 230 zł za taki sam
telefon!
Prosze napiszcie czy korzystacie z tych sklepów, czy są one okey
zakupownia.pl
soteris.pl
dobrym.pl

Mam juz doświadczenie, kupowałam przez net, jednakże w innym sklepie, z
którego byłam zadowolona, ale niestety, nie posiadają w swojej ofercie
interesującego mnie produktu.
Obserwuj wątek
    • blq Re: sklepy internetowe a zakup telefonu 24.07.07, 19:30
      ceny są różne, bo różne są możliwości zakupu samych sklepów (w hurtowniach), no
      i oczywiście różna jest "pazerność" włascicieli.
      • Gość: tinka Re: sklepy internetowe a zakup telefonu IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.07, 19:41
        blq, dzięki za odpowiedz.A czy masz wiedzę na temat tych sklepów?
        można śmiało u nich kupować bez problemów?
        • blq Re: sklepy internetowe a zakup telefonu 24.07.07, 19:47
          ja nigdy nie kupuję w sklepach internetowych. jak dla mnie mają za dużą marżę. i
          chyba nie ma takiego dobra konsumpcyjnego, które najbardziej opłaca się kupowac
          w sklepie internetowym. nie wiem... może książki? może leki?

bo tak to kupuję albo w "real" (w tesco też się zdarzy ;) albo na internetowych
          aukcjach. e-sklepy sa dla mnie jakieś takie... sztuczne, niewygodne. te ich
          koszyki, krzykliwe strony no i ceny telefonów (komórkowych) wołające o pomstę do
          Nieba...

• Gość: tinka Re: sklepy internetowe a zakup telefonu IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.07, 20:11
            ooo, to pierwsze słyszę, ze maja duże marże. z moich obserwacji w sklepie, a
            potem tego samego towaru w necie widzę wielka różnica w cenie, jesli dla mnie np
            50 zeta to dużo. ja jestem zainteresowana simensem gigaset c450. dla mnie liczy
            sie kazda złotówka, nie lubie przepłacac. swego czasu zamawiałam w necie
            radioodbiornik, taki ktory stoi w kuchni i umila mi w niej zycie i wierz mi,
            bardzo się cieszyłam, gdy te 5dych zostalo mi w kieszeni i moglam wydac np na
            kosmetyki czy inny ciuch:)
            pozdro
    • voker Re: sklepy internetowe a zakup telefonu 24.07.07, 21:15
      ceneo.pl
      skapiec.pl
      nokaut.pl
      9sekund.pl
      • annakowalska42 Re: sklepy internetowe a zakup telefonu 03.06.15, 13:15
        Ostrzegam przed sklepem www.globshop.com.pl to oszuści i złodzieje. Pobieraja pieniadze i nie wysyłają towaru, a przez telefon cały czas proszą o cierpliwość, aby tylko przeciągnąc jak najdłużej moment zgłoszenia na policję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka