Gość: niebieski ząb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 16:06 No właśnie? Jakie ma mozliwości ? Można np. podłączyć za pomoca bluetooth'a klawiature do komórki ? ;) czy cos takiego :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blq Re: Co potrafi bluetooth? 06.08.07, 17:19 bluetooth w telefonie służy zasadniczo do 3 celów: 1. komunikacji z słuchawką bezprzewodową 2. komunikacji z innym telefonem 3. komunikacji z komputerem. o klawiaturach bezprzewodowych na bluetooth nie słyszałem, zapewne z tego samego powodu, że rzadkie są też klawiatury "przewodowe" (jedną znam ze starych Ericssonów), zresztą brak kabla w takiej sytuacji to żadna zaleta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skeezy Re: Co potrafi bluetooth? IP: *.chello.pl 06.08.07, 18:05 www.nokia.com.pl/nokia/telefony/dodatki/szczegolowo/wireless_keyboard/ Odpowiedz Link Zgłoś
blq Re: Co potrafi bluetooth? 06.08.07, 18:27 > www.nokia.com.pl/nokia/telefony/dodatki/szczegolowo/wireless_keyboard/ no patrz, a jednak jest cos takiego... czego to sie mozna dowiedziec z przepastnych magazynow nokii ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niebieski ząb Re: Co potrafi bluetooth? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 20:02 oo :P mi taka klawiaturka by się bardzo przydała, gdyż często siedze na necie w komórce i troche mnie palce bola od pisania na takim małej klawiaturze :) Odpowiedz Link Zgłoś