16.08.07, 22:47
Podejrzewam że mam ładne i dość duże rogi,które zrobił mi mój mąż.
Czy jest możliwość aby się "włamać" do jego telefonu,ma pin i kod telefonu
nawet jak jest włączony.Wiem że to nie ładnie no ale nie chcę się ciągle
zastanawiać i żyć w niepewności.On się nie przyzna a ja nie mam zamiaru żyć z
kimś trzecim:(
Będę bardzo wdzięczna za pomoc:)

mannn3@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: x Re: włamanie IP: *.broadband.pl 16.08.07, 22:57
      Chciałabyś, żeby ktoś ci pryciał w telefonie?
      • mannn3 Re: włamanie 16.08.07, 23:00
        Gość portalu: x napisał(a):

> Chciałabyś, żeby ktoś ci pryciał w telefonie?

Nie ktoś tylko mąż.
        Tak może w każdej chwili!!
        • Gość: x Re: włamanie IP: *.broadband.pl 16.08.07, 23:15
          Co?
        • mannn3 Re: włamanie 16.08.07, 23:19
          co co??

ON może robić z moim telefonem co chce,bo ja jestem uczciwa i też tego samego
          wymagam.JA nie mam zamiaru spisywać nr od kumpli czy inne bzdury,ja chcę się
          dowiedzieć czy mam go spakować.
          • Gość: x Re: włamanie IP: *.broadband.pl 16.08.07, 23:23
            Skoro jesteś taka "uczciwa", to z nim porozmawiaj, zamiastr naruszać
            jego prywatność.
            • mannn3 Re: włamanie 16.08.07, 23:26
              A ile % facetów przyzna się że ma romans????
              Mniejsza z tym,on zalicza się do tych co się nie przyznają.

• blq Re: włamanie 16.08.07, 23:29
                > Mniejsza z tym,on zalicza się do tych co się nie przyznają.

gdybym był kobietą trzymałbym się od k... na 1km minimum.

no ale kobiety mają swoją logikę. u mnie na studiach 90% dziewczyn miało problem
                z zaliczeniem tego przedmiotu.
          • blq Re: włamanie 16.08.07, 23:28
            lepiej się zastanów, czy w ostatnich miesiącach nie zmieniłas się na gorsze. i
            czy ON się nie zmienił. studium charakterów to lepsza metoda, na wyczucie
            zdrady, niż studium telefonu komórkowego.

PS. nie ma zdrady bez powodów. a jeśli nawet - tylko ostatnia ofiara losu
            potrafi się zadać z takim sk....
            • mannn3 Re: włamanie 16.08.07, 23:41
              No to tu Cię zdziwię bo nie czuję się ofiarą losu,a uważaj żebyś Ty się kiedyś
              nie zdziwił.CZego Ci nie życzę.
              Ludzie się zmieniają
              Zadałam się z fajnym facetem,któremu poprzewracało się w głowie i priorytetem
              stał się nie syn czy żona a komputer,internet i gadacze.
              Zdradę to ja już wyczuwam,ale ja potrzebuję się przekonać czy nos mnie nie
              zawodzi(a chciałabym mieć katar).
              • blq Re: włamanie 17.08.07, 00:06
                pamiętaj, że ludzie nie zmieniają się bez powodu.

fajny facet.... był i się skończył? a czemu? nad tym się nie zastanowisz?

myslenie może i męczy, ale jest bardziej efektywne, niż wprowadzanie planów
                Ziobry na mikroskalę rodziny. to się zawsze źle kończy.

PS. o mnie się nie martw, ja sobię rade dam. właśnie dlatego że wiem, ludzie nie
                zmieniają się bez powodu. zwłaszcza na gorsze.
                • Gość: mannn3@gazeta.pl Re: włamanie IP: *.stk.vectranet.pl 17.08.07, 00:11
                  ale wiesz że niektórzy się zmieniają bo coś ich "przerasta".
                  Mojego chyba przerosła rodzina i ojcostwo.Sam jej nie miał.
                  Ja zmieniłam się stałam się bardziej wymagająca tzn chcę aby bawił się czasami z
                  synem i przebywał też ze mną.To dużo??
                  Nawet gdyby to nie powód aby bzykać się po kontach.
                  • Gość: mannn3@gazeta.pl Re: włamanie IP: *.stk.vectranet.pl 17.08.07, 00:12
                    a może mi jako małolacie tylko wydawało się że był fajny...
                    • blq Re: włamanie 17.08.07, 01:15
                      ja się nie dziwie, że kogoś przerosło ojcostwo. mnie tez by przerosło.
                      po prostu nie pakuję się w coś, na co nie mam ochoty.

szkoda że ludzie nie potrafią być równie racjonalni. myślą ch..., albo
                      konformizmem, a potem same dramaty.
                      • Gość: myszek Re: włamanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 11:32
                        miało być o włamaniu a jest o moralności
                        • Gość: mannn3@gazeta.pl Re: włamanie IP: *.stk.vectranet.pl 17.08.07, 19:57
                          Gość portalu: myszek napisał(a):

> miało być o włamaniu a jest o moralności

no tak też czasami bywa:)).
                          A więc wie ktoś jak się "włamać"???
                          • Gość: pawel Re: włamanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 19:03
                            Czytałem gdzieś o takim programie, dzieki któremu możesz włamać sie do innego
                            telefonu przez bluetooth ;) Instalujesz u siebie w telefonie ten program i
                            jedyne co musi zrobić osoba do której chcesz sie włamać to "zaakcpetować" Twój
                            telefon, jak już to zrobi to przejmujesz kontrole nad jego telefonem ;) Jak
                            sobie przypomnę jak ten program sie nazywał to napiszę :)
                            • Gość: skeezy Re: włamanie IP: *.chello.pl 18.08.07, 20:10
                              Poczytaj też to:

Art. 267 § 1. Kto bez uprawnienia uzyskuje informację dla niego nie przeznaczoną, (...) przełamując elektroniczne, magnetyczne albo inne szczególne jej zabezpieczenie, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
                              • Gość: mannn3@gazeta.pl Re: włamanie IP: *.stk.vectranet.pl 18.08.07, 21:56
                                Wątpię żeby na mnie doniósł:)))

Czytałam też o tym programie a;e jego telefon nie będzie z nim działał.
                            • Gość: arsenlupin Re: włamanie IP: *.nsm.pl 18.08.07, 20:50
                              se-center.info/viewtopic.php?t=9111&postdays=0&postorder=asc&start=0
                            • Gość: kkk Re: włamanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.07, 01:15
                              program widzi ze sa smsy ale ich nie czyta
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka