Gość: ja IP: 88.156.63.* 22.08.07, 11:26 swoje karty rozdawal mbank mobile, takze myavon, o co tyle szumu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Re: Orange liderem dzięki darmowym kartom SIM IP: *.2-0.pl 22.08.07, 13:21 Przecież darmowa karta była deaktywowana już po 14 dniach, jeśli nie została zasilona. Jeśli ktoś kartę zasilił, to został klientem. Jeśli nie, to i tak nie liczy się w statystykach. Co za różnica, w jaki sposób i za ile karta trafiła do użytkownika? Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz.45 Re: Orange liderem dzięki darmowym kartom SIM 22.08.07, 13:48 ladnie oni tak swoje statystyki poprawiaja, zamiasta inwestowac w jakosc uslug! to co, na jedno klienta orange przepada kilka, a nawet kilkanascie kart prepaid?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Najgorsza sieć! IP: *.jmdi.pl 22.08.07, 22:40 A mi numer wykasowali z bazy danych :( i nawet nie raczą odpisać co się stało. Odradzam tą sieć, zero szacunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JEŻ Re: Orange liderem dzięki darmowym kartom SIM IP: *.profiline.pl 24.08.07, 13:06 Roznica jest zasadnicza: gleboka kieszen finansowa TP moze pozwolic na znieksztalcenie rynku i wyautowanie np. nowego operatora - play! Odpowiedz Link Zgłoś
pani_z_okna Re: Orange liderem dzięki darmowym kartom SIM 22.08.07, 15:17 dobrze okresliles te dzialania, nie ma jak shum medialny! a jak to rzeczywistosci, to szwankuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czolem Re: Orange liderem dzięki darmowym kartom SIM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 15:40 "Operator postanowił w niekonwencjonalny i kosztowny sposób pozyskać nowych klientów" - to prawda w bardzo niekonwencjonalny sposob! a czy ministerstwo kontroluje jakos to, a co na uke? czemu produkcja prepaidow jest niekontrolowana?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubert Orange liderem dzięki darmowym kartom SIM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 16:06 jakby ich niemieli to pewnie z koncem stawki by sie przywitali w zestawieniach a nie cieszyli z prowadzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Orange liderem dzięki darmowym kartom SIM IP: *.chello.pl 22.08.07, 17:28 Plus niech nie sciemnia ze nie rozdaja darmowych kart, bo w czerwcu przed koncem roku szkolnego dostalem taka od ich hostess pod moja szkola. Jak widac sciemniac kazdy potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xmem i free masz na koncie :) a od play dostałem 30zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 19:32 i narazie korzystam z pleja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JEŻ Re: i free masz na koncie :) a od play dostałem 3 IP: *.profiline.pl 24.08.07, 13:11 Jak sądzisz dlaczego od Play dostałeś te 30 PLN?? Dobry wujek?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JEŻ Re: jak rozdają za free to OK :) IP: *.profiline.pl 24.08.07, 13:11 Taaaa, a jak juz będą mieć 80% rynku, to jak sądzisz... nadal bedą sie bawic w Św. Mikołaja?? Rozdawnictwo to frajda dla frajerów - ludzie z branzy meblarskiej wiedzą coś o tym... obecnie jest jedem prodyucent płyt, bo wcześniej (5-6 lat temu) "rozdawał" płyte prawie za darmo i konkurencja nie wytrzymała, a teraz surowiec jest jednym z najdroższych w Europie... i co ty na to?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berkan Orange liderem dzięki darmowym kartom SIM IP: *.199.52.112.tesatnet.pl 22.08.07, 20:42 ERA to najgorsz, cyniczny i pazerny operator. stosujacy brutalny i bezczelny marketing. Nareszcie Klienci masowo opuszczają ER-ę Odpowiedz Link Zgłoś
kolodziejo Re: Orange liderem dzięki darmowym kartom SIM 22.08.07, 21:43 Co z tego, że rozdawali, jak na pewno 90 % z nich leży dawno w koszu? Dla mnie jest to żenująca sieć pod każdym względem. Wczoraj przez moment ani z Plusa, ani z Ery nie mogłem się dodzwonić do nikogo z Orange (coś w stylu "przepraszamy, nie możemy zrealizować tego połączenia, spróbuj ponownie później" - komunikat w obu sieciach taki sam, więc pochodził od Orange). Również przy połączeniach zarówno z Plusa, jak i z Ery często zdarza się głośny szum-trzeszczenie w tle, które uniemożliwia rozmowę. Trzeba się rozłączyć i połączyć jeszcze raz. Do tego dochodzi niewątpliwie najgorsza oferta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ixi Re: Orange liderem dzięki darmowym kartom SIM IP: *.aster.pl 22.08.07, 21:58 Kreatywna ksiegowosc jest jeszcze lepsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgnila pomarancza Re: Orange liderem dzięki darmowym kartom SIM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 10:11 dokladnie!!! kreatywna ksiegowosc!!! co im to da? ze co, ludzie poleca, bo niby orange ma najwiecej simkart? czy naprawde mysla,ze jestesmy oganiczonymi? szacunku, wiecej Panowie od Orange! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiktor Re: Orange liderem dzięki darmowym kartom SIM IP: *.aster.pl 23.08.07, 13:52 I wydaje mi sie ze własnie dzieki takim rozwiązaniom z darmowymi kartami sa na 1-szym miejscu.To miejsce jest zdecydowanie zarezerwowane dla PLusa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JEŻ Re: Orange liderem dzięki darmowym kartom SIM IP: *.profiline.pl 24.08.07, 13:05 Ano o to,że działalność telefoniczna mBank i AVON to raczej hobby niz prawdziwa działalność gospodarcza. to jakby PKN rozdwał paliwo... ciekawe co by się stało z innymi (konkurencyjnymi) stacjami benzynowymi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fizyk Orange liderem dzięki darmowym kartom SIM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 15:02 ale o co tak naprawde chodzi? przecież wszystkie sieci rozdają za free kardy sim więc w czym problem? zresztą starter orange dostawał tylko ten kto się po niego zgłosił na stronie internetowej, nikt ich nie wciskał na ulicy.Dla mnie ten artykuł niczego nie zmienia każdy operator rozdaje karty sim więc ginie bląd statystyczny i orange i tak jest liderek rynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Orange liderem dzięki darmowym kartom SIM IP: *.ipartners.pl 24.08.07, 17:17 GRUPA TP to pazerni francuzi...a Plus to polska firma..... Odpowiedz Link Zgłoś