Dodaj do ulubionych

Orange liderem dzięki darmowym kartom SIM

IP: 88.156.63.* 22.08.07, 11:26
swoje karty rozdawal mbank mobile, takze myavon, o co tyle szumu?
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: Orange liderem dzięki darmowym kartom SIM IP: *.2-0.pl 22.08.07, 13:21
      Przecież darmowa karta była deaktywowana już po 14 dniach, jeśli nie została
      zasilona. Jeśli ktoś kartę zasilił, to został klientem. Jeśli nie, to i tak nie
      liczy się w statystykach. Co za różnica, w jaki sposób i za ile karta trafiła do
      użytkownika?
      • mariusz.45 Re: Orange liderem dzięki darmowym kartom SIM 22.08.07, 13:48
        ladnie oni tak swoje statystyki poprawiaja, zamiasta inwestowac w jakosc uslug!
        to co, na jedno klienta orange przepada kilka, a nawet kilkanascie kart prepaid?!
        • Gość: antek Najgorsza sieć! IP: *.jmdi.pl 22.08.07, 22:40
          A mi numer wykasowali z bazy danych :( i nawet nie raczą odpisać co się stało.
          Odradzam tą sieć, zero szacunku.
      • Gość: JEŻ Re: Orange liderem dzięki darmowym kartom SIM IP: *.profiline.pl 24.08.07, 13:06
        Roznica jest zasadnicza: gleboka kieszen finansowa TP moze pozwolic
        na znieksztalcenie rynku i wyautowanie np. nowego operatora - play!
    • pani_z_okna Re: Orange liderem dzięki darmowym kartom SIM 22.08.07, 15:17
      dobrze okresliles te dzialania, nie ma jak shum medialny! a jak to
      rzeczywistosci, to szwankuje.
    • Gość: czolem Re: Orange liderem dzięki darmowym kartom SIM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 15:40
      "Operator postanowił w niekonwencjonalny i kosztowny sposób pozyskać nowych
      klientów" - to prawda w bardzo niekonwencjonalny sposob! a czy ministerstwo
      kontroluje jakos to, a co na uke? czemu produkcja prepaidow jest niekontrolowana??
    • Gość: hubert Orange liderem dzięki darmowym kartom SIM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 16:06
      jakby ich niemieli to pewnie z koncem stawki by sie przywitali w zestawieniach a
      nie cieszyli z prowadzenia
      • Gość: aaaa Re: Orange liderem dzięki darmowym kartom SIM IP: *.chello.pl 22.08.07, 17:28
        Plus niech nie sciemnia ze nie rozdaja darmowych kart, bo w czerwcu
        przed koncem roku szkolnego dostalem taka od ich hostess pod moja
        szkola. Jak widac sciemniac kazdy potrafi.
    • Gość: żurań jak rozdają za free to OK :) IP: *.swipnet.se 22.08.07, 19:21
      • Gość: xmem i free masz na koncie :) a od play dostałem 30zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 19:32
        i narazie korzystam z pleja
        • Gość: JEŻ Re: i free masz na koncie :) a od play dostałem 3 IP: *.profiline.pl 24.08.07, 13:11
          Jak sądzisz dlaczego od Play dostałeś te 30 PLN?? Dobry wujek??
      • Gość: JEŻ Re: jak rozdają za free to OK :) IP: *.profiline.pl 24.08.07, 13:11
        Taaaa, a jak juz będą mieć 80% rynku, to jak sądzisz... nadal bedą
        sie bawic w Św. Mikołaja?? Rozdawnictwo to frajda dla frajerów -
        ludzie z branzy meblarskiej wiedzą coś o tym... obecnie jest jedem
        prodyucent płyt, bo wcześniej (5-6 lat temu) "rozdawał" płyte
        prawie za darmo i konkurencja nie wytrzymała, a teraz surowiec
        jest jednym z najdroższych w Europie... i co ty na to??
    • Gość: berkan Orange liderem dzięki darmowym kartom SIM IP: *.199.52.112.tesatnet.pl 22.08.07, 20:42
      ERA to najgorsz, cyniczny i pazerny operator. stosujacy brutalny i bezczelny marketing. Nareszcie Klienci masowo opuszczają ER-ę
    • kolodziejo Re: Orange liderem dzięki darmowym kartom SIM 22.08.07, 21:43
      Co z tego, że rozdawali, jak na pewno 90 % z nich leży dawno w koszu? Dla mnie
      jest to żenująca sieć pod każdym względem. Wczoraj przez moment ani z Plusa, ani
      z Ery nie mogłem się dodzwonić do nikogo z Orange (coś w stylu "przepraszamy,
      nie możemy zrealizować tego połączenia, spróbuj ponownie później" - komunikat w
      obu sieciach taki sam, więc pochodził od Orange). Również przy połączeniach
      zarówno z Plusa, jak i z Ery często zdarza się głośny szum-trzeszczenie w tle,
      które uniemożliwia rozmowę. Trzeba się rozłączyć i połączyć jeszcze raz. Do tego
      dochodzi niewątpliwie najgorsza oferta.
    • Gość: ixi Re: Orange liderem dzięki darmowym kartom SIM IP: *.aster.pl 22.08.07, 21:58
      Kreatywna ksiegowosc jest jeszcze lepsza
      • Gość: zgnila pomarancza Re: Orange liderem dzięki darmowym kartom SIM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 10:11
        dokladnie!!! kreatywna ksiegowosc!!! co im to da? ze co, ludzie poleca, bo niby
        orange ma najwiecej simkart? czy naprawde mysla,ze jestesmy oganiczonymi?
        szacunku, wiecej Panowie od Orange!
      • Gość: Wiktor Re: Orange liderem dzięki darmowym kartom SIM IP: *.aster.pl 23.08.07, 13:52
        I wydaje mi sie ze własnie dzieki takim rozwiązaniom z darmowymi kartami sa na
        1-szym miejscu.To miejsce jest zdecydowanie zarezerwowane dla PLusa.
    • Gość: JEŻ Re: Orange liderem dzięki darmowym kartom SIM IP: *.profiline.pl 24.08.07, 13:05
      Ano o to,że działalność telefoniczna mBank i AVON to raczej hobby
      niz prawdziwa działalność gospodarcza. to jakby PKN rozdwał
      paliwo... ciekawe co by się stało z innymi (konkurencyjnymi)
      stacjami benzynowymi?
    • Gość: fizyk Orange liderem dzięki darmowym kartom SIM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 15:02
      ale o co tak naprawde chodzi? przecież wszystkie sieci rozdają za free kardy sim
      więc w czym problem? zresztą starter orange dostawał tylko ten kto się po niego
      zgłosił na stronie internetowej, nikt ich nie wciskał na ulicy.Dla mnie ten
      artykuł niczego nie zmienia każdy operator rozdaje karty sim więc ginie bląd
      statystyczny i orange i tak jest liderek rynku
      • Gość: Pawel Re: Orange liderem dzięki darmowym kartom SIM IP: *.ipartners.pl 24.08.07, 17:17
        GRUPA TP to pazerni francuzi...a Plus to polska firma.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka