sexbomba22 07.09.07, 20:47 opłaca się?? podrożały o jakieś 50 zł w ciągu 3 miesięcy... ciekawa jestem, jak się sprawuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blq tym bardziej się nie opłaca. 07.09.07, 22:32 skąd się biorą chętni na Benq? nie rozumiem... zwłaszcza jak podrożały. bo się strumienie leżaków z niemieckich magazynow skonczyły. Odpowiedz Link Zgłoś
yeti Re: Benq 10.09.07, 13:34 Chętni są i jeszcze pewnie długo się znajdą. Poprostu nie wszyscy ludzie są zafascynowani Nokiami czy SE i nie wszyscy mają uprzedzenia do innych marek. Poprostu wybierają inny sprzęt. Miałem swego czasu i Nokię i Motorolę i Samsunga i Siemensa i SE, i najbardziej spodobało mi się menu Siemensa i pozostałem wierny Siemensowi BEZ uprzedzeń do innych telefonów. Kupiłem jakieś pół roku temu Benq EL71 - rewelacyjny telefon. Żadnych zawieszek, żadnych niespodzianek, ZNAKOMITY wyświetlacz. Mój Siemens S55 działa już piąty rok, od pół roku robi za modem, ale działa - nigdy się nie zawieszał, spadał z dużych wysokości i jest cały, po 4 latach trochę się klawisze poluzowały, ale działają i się trzymają. Dodam, że miałem też Siemensy C25, C35 i S35 i z żadnym nigdy żadnych problemów. Za to żona miała problemy z dwoma różnymi SE i teraz wzieła Samsunga E250 i nijak nie da się go porównać do EL71 poprosu Benq go przebija pod każdym względem. Teraz mi odpowiedz dlaczego masz tak duże uprzedzenia do Siemensów i Benq - odkąd czytam to forum:) Odpowiedz Link Zgłoś