Gość: Ola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.07, 19:14 Witam. Czy może mi ktoś podać czym się roznią od siebie Motorole V3, V3i, V3x, V3xx. I która z nich jest najlepsza. Z góry dziekuje i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barracuda7110 Re: Motorola !!! 08.11.07, 20:00 v3: www.gsmarena.com/motorola_razr_v3-853.php v3i: www.gsmarena.com/motorola_razr_v3i-1352.php v3x: www.gsmarena.com/motorola_v3x-1120.php v3xx: www.gsmarena.com/motorola_razr_v3xx-1648.php Generalnie: v3 to podstawa- średni wyświetlacz, znikoma ilość pamięci, ładna obudowa. V3i to "vtrójka" ze slotem na karty pamięci i nieco lepszym aparatem. V3x to najgrubszy z tej czwórki telefon. Ma najlepszy aparat, umts i świetny wyświetlacz. Za to problemy z obudową- fatalnie zaprojektowany zaczep w klapce od baterii i odłażące szkiełko zasłaniające aparat. A v3xx to można powiedzieć, że jest v3i z dodanym umts i hsdpa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Motorola !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.07, 20:37 A jak sie ma model motki K1 do w/w ??? Dzieki za podane i konkretne opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Motorola !!! 09.11.07, 16:41 k1: www.gsmarena.com/motorola_krzr_k1-1646.php K1 ma nędzny aparat, taki sobie wyświetlacz i mnie osobiście się zupełnie nie podoba. Z tych wszystkich wziąłbym albo v3x albo v3xx. Chyba że nie miałbym dostępu do umts wtedy wystarczy v3i. Aha i ważne żeby miały gwarancję choć serwis motoroli jest beznadziejny to chociaż jest jakieś zabezpieczenie (soft potrafią wgrać). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ragnar Re: Motorola !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.07, 13:41 Co sądzisz o nowszych model V8, V9? Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Motorola !!! 13.11.07, 22:40 Niestety nie miałem styczności z tymi telefonami a patrząc na moje doświadczenia z innymi modelami motoroli nieprędko zdecyduję się utopić pieniądze kupując telefon tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cover Re: Motorola !!! IP: *.aster.pl 13.11.07, 23:19 Przesadzasz. Nowe Motki są dużo dużo lepsze od swoich niefartownych poprzedniczek. Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Motorola !!! 14.11.07, 09:31 Pewnie masz rację. Ale ja za mocno się sparzyłem na wcześniejszych modelach. Poza tym motorola lubi o czymś zapomnieć w telefonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ragnar Re: Motorola !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 16:54 W wypadku V8 zapomniała o gnieździe dla kart pamięci, na szczęście w V9 chyba jest. Aczkolwiek nawet bez kart SD ta V8 jest bardzo ciekawym telefonem, jeżeli nie potrzebuje się za dużo pamięci. Fajny pomysł to duża liczba klawiszy zewnętrznych (trzy z boku telefonu i trzy dotykowe panele w zewnętrznym wyświetlaczu), dzięki którym można odbierać SMS i obsługiwać mp3 bez otwierania klapki, to powinno być wygodne. Jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cover Re: Motorola !!! IP: *.aster.pl 15.11.07, 20:02 Instalacja paneli dotykowych w każdym możliwym miejscu to, obok LED, najnowszy i najbardziej przyszłościowy trend, więc nie dziwne, że nowe Motki to mają. Mówiłem, że ta firma skończyła już swój kiepski etap. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tollllo Re: Motorola !!! IP: *.p.lodz.pl 17.11.07, 11:35 ...v3xx to można powiedzieć, że jest v3i z dodanym umts i hsdpa.... szkoda ze sie nie znasz na roznicach komorek motoroli a zwlaszcza v3i a v3xx - wyposażony jest w 50 MB wbudowanej pamięci, Bluetooth stereo, pozwalającej na łączenie się z bezprzewodowymi słuchawkami stereo, posiada ponadto odtwarzacz muzyczny, który obsługuje większość popularnych formatów ---Video recorder & playback (MPEG4, H.263), JPEG, GIF, WBMP, AMR, odtwarzacz MP3, AMR, AAC, AAC+, MIDI, SMF, XMF) a poza tym nie masz motki i masz wstręd do komorek tej firmy to odpuść sobie takie tematy...pssssssss Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Motorola !!! 17.11.07, 11:46 Racja o wbudowanej pamięci zapomniałem. Obawiam się, że v3i też potrafi otwierać chociażby pliki *.jpg. Mam 2 motki w domu i ani jedna nie działa w 100% sprawnie. Stąd moja awersja do telefonów tej firmy. Wcześniej miałem jeszcze 3 inne motki, które również były mocno problemowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tollllo Re: Motorola !!! IP: *.p.lodz.pl 17.11.07, 13:16 ...ale v3i nie otwiera plikow MPEG4, H.263; odtwarzacz AMR, AAC, AAC+ poza tym kwestia Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Motorola !!! 17.11.07, 14:34 Podrzuciłem linka wcześniej żeby można było uszczegółowić moją dość skąpą informację. Ps. jak najdzie mnie ochota do kupna motoroli to Ciebie poproszę o pomoc. Widzę, że masz szczęśliwą rękę. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rockee Re: Motorola !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 14:34 najlepsza z modeli na "v" jest v8, jak i v9. to nowsza generacja, nowszy wygląd, nowsze funkcjonalności - wymiatający telefon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Motorola !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.07, 21:24 Gość portalu: Ola napisał(a): > Witam. > Czy może mi ktoś podać czym się roznią od siebie Motorole V3, V3i, V3x, V3xx. > I która z nich jest najlepsza. > Z góry dziekuje i pozdrawiam. Rozważ jeśli masz okazję motkę W510, ja mam i jestem zadowolony, ale nie wiem co bardziej wtajemniczeni na ten temat napisza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolodziejo Re: Motorola !!! IP: *.eastwest.com.pl 17.11.07, 15:41 A jak Ci się sprawuje oprogramowanie W510? Słyszałem, że jest kiepsko (nagminne zawieszanie, resetowanie, itp.) Odpowiedz Link Zgłoś