Gość: black... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.08, 19:08 Kupiłem ten telefon i mam do Was prosbe: napiszcie jakie programy na te wersje symbiana są szczególnie dla was przydatne i warto je zainstalować w telefonie. Dzieki za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asdf Re: Programy na symbiana- nokia n73 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.08, 19:10 a to nie wiesz czego chcesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b... Re: Programy na symbiana- nokia n73 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.08, 19:15 Ehh, pytam użytkowników o programy, które sie naprawde do czegoś przydają. Nie chcę niepotrzebnie zasyfic pamięci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Re: Programy na symbiana- nokia n73 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.08, 20:34 ja cie rozumiem, ale to ty powinienes wiedziec czego potrzebujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
skynews Re: Programy na symbiana- nokia n73 24.01.08, 22:21 Przejrzyj listy programów, poczytaj i sprecyzuj pytanie:) www.softwaremarket.nokia.com/?phoneMainView.html&uaid=241 Enjoy it ! Odpowiedz Link Zgłoś