maruda.r 13.02.08, 08:09 Sony Ericsson pokazał smartfon Xperia X1 z systemem operacyjnym Windows Mobile. ********************************** Może SE pokazałby swój Call Center zatrudniający półdebili? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pebe smarkfon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.08, 08:22 "Profil łuku, po którym wysuwa się moduł klawiatury ma ułatwić korzystanie z urządzenia" oraz "Największym atutem telefonu ma być wbudowany trzykrotny optyczny zoom i lampa ksenonowa" hasła miesiąca, alufelgi, szyberdach i gacie w paski w komplecie. Gratulacje za przełomowe osiągnięcia w dziedzinie podbijania kosmosu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca mam pytanie IP: *.chello.pl 13.02.08, 08:40 po co aparat foto w telefonie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: svenson Obiektywnie mowiac, SE sa najlepsze na swiecie IP: *.ericsson.net 13.02.08, 09:19 Naprawde mowie to jako zwykly uzytkownik, ktory nie ma zadnych profitow z tego, ze zachwala produkty SE Odpowiedz Link Zgłoś
rojberek XPERIA - to jest to! 13.02.08, 08:39 Nareszcie porządny smartphone z wszystkim co potrzebne na pokładzie. Niech go tylko dorwę w swoje łapki. Odpowiedz Link Zgłoś
boulihacker Re: XPERIA - to jest to! 13.02.08, 10:01 > Nareszcie porządny smartphone z wszystkim co potrzebne na pokładzie. Już parę razy w ciągu ostatnich pięciu lat to słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
damianbsc Chwalą się komórkami 13.02.08, 08:51 telehony telehony - ale po co? nie lepiej miec lapka 13" - maly, lekki a pracuje sie o wiele przyjemniej. Ew Apple Air Odpowiedz Link Zgłoś
boulihacker Re: Chwalą się komórkami 13.02.08, 10:02 A nie lepiej mieć superkomputer w piwnicy? Tam to się dopiero pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatto Chwalą się komórkami IP: 194.176.201.* 13.02.08, 08:55 Hmmm... Samsung SGH-G800... GPS... system operacyjny Symbian... trzykrotny optyczny zoom... lampa ksenonowa... 5Mp aparat... Same cudeńka w tym Samsungu. Tylko, że Nokia już ma takie coś na rynku: N82 (z małą różnicą - zoom jest cyfrowy, ale do 6x zachowuje 5 Megapixeli) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Zoom cyfrowy to sobie możesz w buty wsadzić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.08, 09:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sfdfv Re: Chwalą się komórkami IP: 217.147.104.* 13.02.08, 10:02 Ale wiesz jak działa zoom cyfrowy? Tak samo jak ten w photoshopie. Albo nie, w photoshopie z racji mocniejszych procków w kompach ma trochę bardziej rozwinięty algorytm interpolacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek A po co? IP: *.chello.pl 13.02.08, 09:22 Mam Nokię 6310i i póki co nie mam zamiaru zmieniać telefonu. Ten jest bardzo dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danrrrk Re: A po co? IP: 195.160.253.* 13.02.08, 10:41 A ja jeżdzę trabantem i też go zmieniać nie zamierzam. Prosty, tani, zero korozji, mały - łatwo zaparkować w mieście. A że przestarzały, nieco niewygodny, mało funkcjonalny i nie z tej epoki - cóż, niektórzy mają małe wymagania. życzę dożywotniego zadowolenia i korzystania z N6310 Odpowiedz Link Zgłoś
hardy01 Re: A po co? 22.01.09, 13:17 Telefon służy do dzwonienia i rozmawiania. N6310 ma nawet Bluetooth, więc w samochodzie też można działać. A z innej beczki: pokaż mi drugi aparat telefoniczny, który działa dwa tygodnie bez ładowania akumulatora. Odpowiedz Link Zgłoś
apopis Re: Chwalą się komórkami 13.02.08, 21:48 X1 - gps, 800x480 , HSDPA/HSUPA, oczywiście radio i WiFi - tylko, że ten telefon będzie robiło HTC i będzie pracował po WM Nie to żebym miał coś przeciwko HTC i WM ( w końcu sam mam coś takiego) tylko, że mi to wygląda na definitywną śmierć symbiana UIQ Trochę żal... :-( Odpowiedz Link Zgłoś