Gość: mac IP: *.acn.waw.pl 04.03.08, 14:24 czy w Orange po zakończeniu umowy zdejmują simlocka za darmo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asdf Re: Simlock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 14:30 może i ściągają ale będziesz musiał zostawić telefon chyba na miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Re: Simlock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 10:16 idż do jakiegoś serwisu i zrobiom ci za pare złoty i po problemie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: Simlock IP: *.acn.waw.pl 01.04.08, 16:59 przed chwilą zadzwoniłem na info dowiedzieć się czy w każdym salonie można a ta szmata mówi mi że tylko w firmowym i za odpłatnością 500 zl-mówię,że telefon jest już moją własnością,umowa się zakończyła ale nieważne-500 zł i koniec-jak zakończyłem rozmowę to już przytaczać nie będę... 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.08, 20:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: Simlock IP: *.acn.waw.pl 01.04.08, 23:44 może i byłem trochę niegrzeczny ale to już kolejny raz kiedy odmówiłem przedłużenia umowy spotkałem sie z agresją drugiej strony-złość,że odchodzę jakby konsultant był właścicielem Orange albo co najmniej współudziałowcem-zaczynam podejrzewać,że im lecą po premii za każdego nie załatwionego pozytywnie klienta Odpowiedz Link Zgłoś